Dag 24 - 25 sept Morro Dunes

Door Willem & Mirjam - 26-09-2019 02:32

Vandaag eindelijk richting de kust. Daar hebben we naar uitgekeken. Zeker omdat onze chill dagen gaan worden. Dus geen lange wandelingen of berg beklimmen maar lekker genieten. Onderweg was het landschap weer mooi. Zagen ook een stuk helling waar brand was geweest. Ook de ja knikkers (om olie te winnen) waren weer in volle getalen aanwezig. Aan de benzine prijs was dat niet te merken want die was best hoog. Maar ja zeker veel minder dan in Nederland.

Bij de campground aangekomen viel deze wat tegen met hetgeen wat we gehad hebben. Wel ligt deze vlak aan het strand dus vanaf 1 uur lekker het strand op geweest. Willem ging op zoek in zee naar walvissen. Helaas nog geen gezien. Wel mooie schelpen met een afdruk van een blad erin. Eerst dacht ik dat het een bijzondere munt was maar toen zag ik meer liggen. We nemen er een paar mee. Rond half 5 kwam een soort mist opzetten die de rots, die in zee ligt, beklede. Gelukkig was de mist niet koud maar later toch wel en zijn we naar de camper gegaan. Na het eten gaan we nog een wandeling langs het strand maken. Dat horen jullie wel bij het volgende verslag.

Morgen een erg lange rit naar Moss Landing waar we de dag erop Walvissen hopen te spotten op de boot. We hebben gekozen om de hihgway 1 te nemen. Deze is langer maar veel mooier en zo rijden we deze zowel de ene kant als de andere kant.

Reacties

Manou 26-09-2019 08:00 {{button-60720}}

Heerlijk dat nu de relax dagen eraan komen.. Ziet er goed uit.. Stoppen jullie wat zon in de koffers?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan