Amsterdam - Chicago

Door Jan en Gea - 11-05-2020 19:42

Zondag 8 maart

Amsterdam - Chicago

Om 6 uur vertrokken vanuit Den Ham. Zoon Rik heeft ons naar Schiphol gereden. Daarna inchecken en instappen. Prima vlucht gehad. Van slapen kwam natuurlijk weer weinig bij ons allebei.

Na een kleine 9 uur reizen kwamen we rond 14.00 uur local time aan op O’ Hare airport in Chicago, en het moet gezegd, dat ging veel beter dan vorig jaar. Na de douane perikelen met de koffers naar buiten op zoek naar de hotel shuttle. Hoorde ik van een Nederlander dat die zou komen bij terminal 2. Dus met de bus eerst naar terminal 2. Alle koffers etc. mee en daar wachten op de shuttle. Die kwam na ongeveer een kwartier. Instappen en toen met de shuttle naar terminal 5 waar de rest nog stond te wachten……….. Ingecheckt bij het hotel en daarna naar het naburige Edward hotel om in te schrijven bij Road Bear. Waren we weer samen met meerdere mensen uit ons hotel, ook uit Brabant, en toch let je dan op of die mensen ook hoesten  en niezen met het Corona spook dat rond waard.

Bij Road Bear konden we niet eerder terecht dan maandagochtend. Dus weer vertrokken en een hapje gaan eten bij steakhouse “Harry Carry” naast een naburig hotel. Terug bij ons hotel een shuttlebusje gereserveerd voor morgenochtend richting het centrum. Daarna naar de kamer en plat.

Overnachting: Best Western Hotel O’ Hare Rosemont

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan