St. Paul - Mammoth Cave NP

Door Jan en Gea - 11-05-2020 20:00

Woensdag 11 maart

Vanmorgen tegen half negen vertrokken uit St Paul voor de reis naar Mammoth Cave. Op de bijgeleverde navigatie aangegeven dat we interstates willen vermijden en dat deed het apparaat prima. Door kleine wegjes tussen de maisvelden langs en over allerlei heuveltjes. Wel mooi in het begin maar op het eind waren we er wel flauw van. Helemaal toen we uitkwamen aan de noordkant van het park en daar bleek dat we met de veerboot zouden moeten die niet in werking was. Konden we weer 40 mile omrijden, zodat het totaal vandaag al weer rond de 240 mile lag en dat hadden we vooraf niet bedacht. Opsteker was dat we vandaag onderweg tankten voor $ 1,99 per gallon, dat is dus plm 47 eurocent de liter. Onderweg nog een filmpje van Fedde op de piano en facetime met de meisjes in Hengelo

Bij Mammoth Cave eerst nog een Cave tour gedaan, De laatste “Frozen Niagara” tour was al geweest. We konden nog wel mee met een andere tour, de “Passage Tour”, om 3 uur pm. Dat was binnen 5 minuten, dus snel nog even een plasje plegen en gaan! Wat een deceptie! Ik weet niet of het aan de gids lag of aan de cave zelf, maar dit was niet echt de moeite waard. De tour duurde gelukkig maar krap een uurtje.

Daarna een drankje bij de camper, een wandeling, waarbij we een aantal hertjes zagen,  en een kampvuurtje. Lekker weertje, half bewolkt, in de zon lekker buiten zitten.

Overnachting:                   Mammoth Cave Campground   $  20,-

Gereden: 253 mijl

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan