Chicago - St. Paul

Door Jan en Gea - 11-05-2020 19:56

Dinsdag 10 maart

Vanmorgen al weer om 5 uur wakker. De biologische klok moet nog even wennen aan het tijdsverschil. Om half zeven ontbijt en daarna met de koffers naar het naburige Edward hotel. Daar eerst het contract nog tekenen. Daarop las ik dat we een class A camper kregen fabrikant Coachmen. Dat gaf de nodige fronsen bij ons. Immers gisteren zei men dat we een 24 – 26 ft zouden krijgen, terwijl op de Road Bear site een class A zo’n grote bus is. Dus allebei wat in de stress. Bij aankomst in Middlebury bleek er echter voor ons een keurige 25 ft klaar te staan. Een slagje groter dan vorig jaar, beter geoutilleerd  en van de nodige spullen voorzien. Allemaal een stuk beter dan vorig jaar bij El Monte.  Op het fabrieksterrein kwamen we ook de mensen uit Zwolle tegen die vorig jaar en dit jaar tegelijk met ons een reis maken. Ook de mensen uit Zuidwolde waren present.

Na tekenen van nog weer een papier met per onderdeel een paraaf konden we om 12.00 uur eindelijk vertrekken. Als eerste, net als vorig jaar,  naar de Wallmart in Goshen, een grote kar vol boodschappen voor de komende tijd. Ook daar een Subway broodje genuttigd. Tegen half drie eindelijk op weg richting het zuiden richting Paradise  Campground net iets ten zuidoosten van Indianapolis. Wel een aardig stuk rijden, dus even stoppen voor een bak koffie en toen weer door. Op de camping tegen 18.30 uur.  We krijgen een plek toegewezen door een invaller camping beheerder die zei dat de baas er niet was.  Die komt of vanavond of anders morgenvroeg  om het geld te innen. Wel een plek met stroom en water, zodat we gelijk de watertank hebben gevuld.

Alles is nieuw dus, bulten verpakkingsmateriaal. Mooie dekbedden en dito lakens met geborduurde logo’s van Road Bear, maakt net het verschil. Nee,  goed tevreden met deze camper.

Gea wat mosterig omdat alles nog niet de vaste plek heeft gekregen en ze nog al eens de armen stoot, maar dat zal wel weer beter worden. Lekker een bord pasta en een toetje gehad.

De camping baas kwam zo juist langs. Cash $ 40 en geen taks en geen reciept, zo werkt dat makkelijk.

Overnachting:   Hidden Paradise Campground, St. Paul

Gereden:            190 mijl

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan