Mammoth Cave NP - Starkville

Door Jan en Gea - 11-05-2020 20:07

Donderdag 12 maart

Al voor 8 uur op pad vanaf Mammoth Cave campground richting het zuiden. Gisteravond heeft Trump Amerika op slot gegooid voor alle vliegverkeer uit Europa wegens het corona virus. Dat is natuurlijk het gesprek van de dag vandaag op alle social media. Ook de KNVB heeft alles gecanceld voor de rest van de maand maart. Ik kan de hakken nog niet lichten, of de zaak loopt in de soep. Formule 1 in Australië afgelast, en zo gaat het de komende tijd nog wel even door denk ik.  Alle bijeenkomsten van > 100 personen in Nederland zijn geschrapt, ook alle kerkdiensten. We hebben de zaak besproken tijdens een ontbijt bij Denny’s. Ook daar  getankt. Dat smaakte goed, we hebben zelfs de lunch vandaag overgeslagen. We zitten bijna in eigen quarantaine in onze camper dus vervolgen we onze weg en hopen we over een kleine 4 weken weer naar huis te kunnen vliegen/rijden. Wat een domper voor al die mensen in de facebook groep die de komende dagen zouden gaan zeg.

Via Nashville en de hele weg verder via de Natchez Trace Parkway. Mooi rustige weg waar je prima kunt rijden. Zelfs Gea heeft vandaag wel 100 mile achter het stuur gezeten. -Toppertje- Een paar hertjes gezien onderweg.

Mooie weg maar op het eind wordt het toch vrij saai. Veel hetzelfde landschap. We moeten toch de kilometers maken naar het zuiden, maar tis wel een verrekte groot land.

We zijn voorbij Tupelo gereden, dan scheelt dat morgen weer een stuk. We wilden naar een KOA bij Starkville, maar de weg er naar toe was ineens afgesloten. Deja Vu met gisteren. Toen dus verder gereden naar de plaats zelf en daar weer getankt. Nu zelfs voor $ 1,96 per gallon. Toen, op aanraden van een medewerker bij het tankstation,  een RV park opgezocht in deze plaats, Indian Mound campground. Beetje achteraf, kantoor niet bezet. Gevraagd maar er is 2 dagen per week even iemand. Morgenvroeg maar eens weer kijken. Wel plek met stroom en water. Verder niets te beleven. Wel lekker weer, na het passeren van de brug over de Tennessee river werd het gelijk warm. Van kachel vanmorgen, tot airco vanavond in de camper.

Morgen verder naar Natchez, Ook nog steeds een aardig stukkie rijden.  De camper loopt omgerekend 1 op 4,07, dus das al beter dan die van vorig jaar.

Overnachten:                   Indian Mound Campground – Starkville

Gereden:                            392 mijl

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan