Natches LA – Breaux Bridge LA

Door Jan en Gea - 11-05-2020 20:33

Zaterdag 14 maart.

Vanmorgen in Natchez eerst ontbeten met kaas van de Jumbo uit Den Ham. We blijven wel Hollanders natuurlijk en die plastic cheddar is nou niet een van onze favorieten. Voor vertrek nog even de tanks geleegd en de watertank gevuld.

Via de 62 en de 10 naar het zuiden gereden. Ook een heel stuk over de Interstate 10 geheel op palen door de moerassen. Mooi getankt voor $ 1,95 de gallon.  Jan weer helemaal blij. Zien we later in Breaux Bridge bij de Walmart $ 1,79!!  Het corona virus beheerst het nieuws in Europa en ook hier wel. Vanmiddag in de Walmart was echt het hele schap van toiletpapier leeg. Of de mensen uit angst al aan de schijt zijn, geen idee.

Eerst de camping opgezocht, een Good Sam.  Catfish Heaven bij Breaux Bridge. Komt er een kerel op een grasmachine aan, die ik aan de lijn had gehad. Hij was alles zei hij,  tot aan de office toe. Op deze camping veel big rigs , kolossale caravans, te trekken met een Pick up waar de mensen volgens mij gewoon in wonen. Een gezamenlijke keuken annex ontmoetingsplek waar we tegen aan staan. De krekels tjilpen dat het een lieve lust is.

Vanmiddag de Champagne Cajun Swamp tour gedaan. Die hadden we gisteren al telefonisch gereserveerd. Dat was ook de enige registratie geloof ik. Wel graag cash $ 20,- p.p. dat was goedkoper dan pinnen. Met een plat rondvaartbootje  door de moerassen. Allerlei schildpadden, vogels en alligators. Mooie exemplaren op de foto gezet. Mooie verhalen erbij van de schipper annex gids.

Op de camping water en afvoer aangesloten zodat we straks lekker kunnen douchen. Dit is het eerste verhaaltje dat ik buiten tik trouwens. We lopen de hele dag ik de korte bokse!

Overnachten:                   Catfish Heaven RV Park – Breaux Bridge

Gereden:                            170 mijl

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan