Maandag 5 juni op naar Olympic Park

Door APM - 09-06-2023 06:00

Eindelijk meer in het ritme van de Amerikaanse biologische klok. 

Om 8 uur eruit.  Wat was het koud. Onder twee dekens geslapen

Douches dichtbij waren “out of order”. Met een washandje gaat het ook 

Weer op pad en een tankstation opgezocht.  Ook spannend of je er met je hoge monster wel onder kan staan. Gelukkig ging dat goed. Hij accepteerde mijn visa card en we konden tanken 1 gallon voor $4.49. (Tot nu toe de goedkoopste tankstation die ik gezien heb) 

Weer verder op pad, maar het navigatiesysteem zette ons op een verkeerd spoor. We bleven maar heen en weer gaan. Uiteindelijk google gepakt en kwamen we uit de loop.   Lastig want voor google heb je internet nodig en ik had geen bereik meer op de camping.   En de kaart downloaden kon dus ook niet meer.   Maar onderweg had ik weer bereik. Maar goed met een half uur extra rijtijd erbij kwamen we om 14 uur aan in Piedmont. De weg erheen had prachtige stukken. Heuvelachtig landschappen met overal bloeiende gele  brem. In de verte de besneeuwde toppen van de bergen. Een immens grote brug over het water. Een lust voor het oog

De camping “log Cabin Lodge” ligt aan een groot meer “ Lake Crecent”.  Glashelder groen en blauw water   Je kan zwemmen, kanoën en fietsbootjes huren. Smalle plekken voor de camper erg dicht op elkaar maar mooi.  Dit keer hadden waren we alleen aangesloten op het water en de elektriciteit. De vuilwater en de grijze tank konden we legen op een aparte plek achterin de camping .  Dat doen we dan als we vertrekken. 

De sanitaire ruimte was niet al te schoon. Letterlijk met de franse slag schoongemaakt.  Één doucheruimte voor de dames en één voor de heren. Geen deur maar een gordijn. Kostte 0,25 dollarcent voor 3 minuten. Voordat je in de gaten had hoe de kranen werkten stond je met je shampoo-haren opeens zonder water. 

Wel besloten om ipv twee nachten  hier drie nachten te verblijven. Slaan we Neahbay over.  Ergens moet je keuzes maken. En we merken dat de tochten aardig vermoeiend zijn.  Het rijden op vreemde drukke wegen in een groot monster vergt veel concentratie en energie. Om dan elke dag te rijden en te wandelen vergt voor deze oudjes best veel energie   Het kan natuurlijk ook de jetlag zijn. 

Bij het genieten in de avond stonden er ineens twee reeën voor onze neus.  Die snoepten van al het gemorste van ons allen. Of dat nou zo gezond is een tweede. 

Vanmorgen hadden we een eekhoorntje bij de camper.  

Reacties

Margot 09-06-2023 07:11 {{button-67586}}

Mooi de herten, wsren ze iets vriendelijkrr dan mijn apen vrienjes"
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan