Vrijdag 9 juni

Door APM - 10-06-2023 03:46

Zachtjes tikt de regen op het camperdak ☔️🌧️. De dag dat we naar het regenwoud wilden gaan regent het. Het had in geen tijden geregend. Dus de natuur was er wel aan toe. Maar wij eigenlijk niet   

Maar goed. Om 7 uur vertrokken we richting “HOH Rainforest Visitor center“. 

Een regenwoud waar het 3/4 jaar regent. En dat is ook te zien aan de vegetatie,  Het was heel indrukwekkend.  Bomen vol met mos en takken die helemaal doorbogen. De foto’s spreken voor zich.  

De foto,s moeten apart bekeken worden. Het kost mij veel data en veel moeite om ze allemaal in het verhaal te plaatsen.  Ik hoop dat jullie lezers het mij niet kwalijk nemen 

Wij waren zo vroeg, omdat als je voor 8 uur daar zou zijn, je verzekerd was van een parkeerplek.  Eerst nog een entree betalen voor het park $30,-  dat is dan wel een week geldig.  Helaas was het centrum zelf dicht. Dus geen info (moest je in de app kijken, maar dan moet je wel goed bereik hebben 😂) en geen winkeltje en geen horeca.  Maar wel goed voor de portemonnee 

2 wandelingen gemaakt. Een van de “Hall of Moss” en een van de “Spruce Trail”. Spruce is een dennesoort een spar, die wel 100 meter hoog groeit.  

Daarna terug naar onze campingplek. Maar wat een schrik mijn stoel was kleddernat. Het bleek fors te lekken via het dak. Boven het rijcompartiment is ook een slaapplek. Onder het matras was het helemaal nat en lekte dus door naar mijn zitplek en later ook George zijn plek. Dat was balen.

Het verhuurbedrijf gebeld.  Die duidelijk de bal bij mij neerlegde   Wilde ik dat het gerepareerd moest worden?

We zagen het niet zitten om terug naar Forks te rijden (als ze al iemand vinden die het in het weekend wil bekijken en evt wil maken). Vanaf morgen zou het niet meer regenen🤞🏻. Dus afgesproken dat als ik bij Lies en Scott ben, zij een garage zoeken die er naar wil kijken dicht bij Lies.  

Ondertussen ook nog het bericht dat het met Banjer niet goed gaat.  Hij heeft diarree en pijn aan zijn kaakgewricht. Wil niet eten. Pijnstillers veroorzaken waarschijnlijk zijn darmproblemen. Morgen gaat John met hem naar de dierenarts. Dat is nog meer balen .  Je reist ook niet even heen en weer.  Maar hij is bij Jolanda in goede handen.  

Bij onze campingplek hebben we ons gewaagd aan een 🍔. Deze werden in allerlei combinaties bij het café verkocht. Het was lekker en vulde goed.  

Reacties

Margot 10-06-2023 07:03 {{button-67610}}

Prachtige woud en wat een enorme bomen.
Sterkte met Banjer, hrlemaal niet leuk om zo ver weg te zijn.

Caro 10-06-2023 13:18 {{button-67622}}

Wat een mooie foto’s!
Hopelijk geen last meer van lekkage…..

Jenny 10-06-2023 14:56 {{button-67623}}

Wat ziet het er overweldigend uit.
Wel jammer van de natte billen dan🤭.
Sterkte met Banjer, dit is niet fijn voor jullie🧡.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan