Dinsdag 27 juni Mt Rainier

Door APM - 30-06-2023 07:51

DINSDAG 27 juni. Mt. Rainier

Bij het opstaan scheen de zon. Koel rond de 20 gr. Om 10 uur tuften we weg. Eerst nog ff tanken. Dit keer was het een duur station.  $5,- per gallon. Voor $75,- getankt. Je steekt je kaart erin en je moet een bedrag van te voren intoetsen.   Tank je minder dan wordt er minder van je kaart afgehaald. Zo makkelijk gaat het hier. 

De reis verliep voorspoedig. Richting Portland op de Highway 84. En ten oosten van Portland kwamen we op de Highway 5. De grootste verkeersader van noord naar zuid.   Bij afslag 68 richting Morton op de Highway 12. Dan de 123 en toen kwamen we bij mijn uitgezochte camping. Na ca 4,5 uur gereden te hebben   “In the middle of no where “.  Een beetje een desillusie.  Er waren geen hookups en 3/4 was afgesloten, Omdat er gevaar was voor omvallende bomen. Uiteindelijk hebben we een klein plekje gevonden. Heb ik toch niet goed op de site gekeken of ik heb de campings door elkaar gehaald. Alles is mogelijk. Op zich zijn we “self supporting”. We hebben een watertank, een grijswatertank en een zwartwatertank. Gas om te koken en de ijskast om mee te koelen. Ook is er nog een generator. Maar die mag maar op bepaalde uren aan op deze camping. 

Bij aankomst regende het wat, maar nu is het droog. Ik heb absoluut geen bereik. Dus kan ook niet kijken wat voor weer het morgen is   We zien wel 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan