Zaterdag 1 juli Enumclaw

Door APM - 03-07-2023 22:22

Zaterdag 1 juli. Enumclaw 

Stralende dag.  Besloten naar het centrum van het stadje te lopen. Dat was wel gezellig. Er waren wat leuke winkeltjes. Nog wat kleinigheidjes gekocht. Ook hier was feest. Er waren allerlei straatspelletjes.  Ondertussen gekeken waar een UPC office was, zodat we de volgende ochtend het Nespresso apparaat met de melkschuimer terug konden sturen naar Liesbeth.  Zowat elke dag hebben we genoten van de heerlijke mogelijkheid om koffie te zetten zoals wij het graag willen.  Hoewel iedereen hier met een beker koffie rondloopt (‘smorgens vroeg op de camping bij het uitlaten van de hond, in het stadje  enz) smaakt de koffie hier erg slapjes. 

‘S avonds nog een hapje gegeten bij de Mexicaan   Naast ons was een Duits echtpaar neergestreken. Zij hadden een camper bij de concurrent gehuurd en zouden maandag terug vliegen. Nog wat ervaringen uitgewisseld   Was wel gezellig even. 

‘Savonds de koffers gepakt en de camper wat schoongemaakt.  Ik dacht dat doe ik eventjes. Maar toch meer dingen gekocht dan dat er ruimte was. En tja de koffer mocht maar 23 kilo wegen. Gelukkig ook je handbagage mag 23 kilo wegen. Maar dat moet je wel allemaal dragen. 💪🏻💪🏻

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan