Donderdag 8 juni Hard Rain Café & Campground

Door APM - 09-06-2023 06:11

Eindelijk internet.  Geen wifi. Dus kan ik alles downloaden naar mijn blog

Zonnig weer. En om 10 uur op pad. Eerst nog  beide tanks geleegd. De grijze en de zwarte. Want de volgende camping heeft helemaal geen gelegenheid om je tanks te legen. Onderlangs het meer “Lake Crescent” op de Highway 101 naar Forks gereden.  Mooie route, wat bergachtig. Dus de camper moest aardig zwoegen. Met de knop tow/haul kon hij aardig op de motor afremmen en optrekken   Vlak voor Forks maar weer getankt voor $100,-    (Ja ja dit monster slurpt wel. Zeker in de bergen. 

In Forks zelf was een grote Foodmarket.  Veel keus aan groente en vlees. Ook weer aardig aan de prijs. (2 paprika’s voor $6,-,  2 perziken voor $8,- en ga zo maar door). Ook maar flessenwater gekocht. Want de laatste keren smaakte het water heel erg naar chloor.  Er werd ook aangeraden om drink water te kopen.  

Doorgereden naar de camping. Nou ja Camping: 13 plekken om een café heen. En dat was het. Wel een goede en schone(!) douche met toilet en is bij de prijs inbegrepen.  Elektriciteit en water ook maar geen “sewer”   Tot nu toe de goedkoopste camping. Het café werd druk bezocht. Af en aan auto’s en een lange rij voor de toonbank Een gemoedelijke man die de bestellingen aan nam en verwerkte en mij ook nog de plekken waaruit ik mocht kiezen aanwees. Zeer vriendelijk. Nog wat souveniertjes gekocht. Ach ja. Ik kan het niet laten 

Gewandeld naar de HOH river  en al een voorproefje gezien van de bomen die bedekt zijn met zwaar hangende mossen

Morgen zijn we van plan om dieper in het HOH rainforest te vertoeven 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan