Woensdag en Donderdag 14&15 juni

Door APM - 16-06-2023 05:35

Met Banjer gaat het weer een stuk beter. Vandaag het infuus eruit en in het weekend neemt Jolanda hem weer mee naar haar huis. Een filmpje van de kleine makker gezien.  Hij kwispelt, maar is nog erg timide zo te zien. 

Gisteren weinig gedaan, lekker in de tuin in het zonnetje gezeten, met de honden gewandeld en natuurlijk een heleboel bijgekletst.  Natuurlijk ook onze quilt- en breiprojecten laten zien en nieuwe projecten bediscussieerd.

Vandaag hebben Lies, George en ik de grotten van Oregon bezichtigd.  Een uurtje rijden hier vandaan.  Maar eerst moesten we de tickets in Cave Junction kopen om daarna naar het bezoekerscentrum te rijden. We hadden nog wat tijd over. Dus hadden we nog een kopje koffie met iets lekkers genuttigd

Om 12.45 begon de tour van 1,5 uur.  Zeer indrukwekkend. Het waren “marble caves”. Grotten van marmer gesteente.  Het was een uitgebreid ondergronds gangenstelsel met stromend watertjes en lekkende gesteentes. De stalagmieten en stalactieten waren op sommige plekken tegen elkaar aan gesmolten Op een paar spinnen na verder geen gediertes gezien.  

Teruggereden naar Liesjes huis. En om ca 17 uur zijn we naar “Sandy’s fish and chips” gereden. Een paar huizen verderop heeft iemand van zijn terrein een terras gebouwd , een foodtruck neergezet en serveert  nu in de zomermaanden op de donder- en vrijdagen fish and chips of pulled pork   Je drinken mag je zelf meenemen.  Heel bijzonder. En een leuke ervaring rijker. Het was erg lekker.  Een vd medewerkers gaat dan de dag ervoor naar de kust om te vissen. 

Ondertussen niets van het camper verhuurbedrijf gehoord 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan