Laatste bijdrage

Door Klaas Wilma Marit Tessa - A long time ago
Vandaag beginnen we aan de laatste dag van onze vakantie. De bedden hier in het Holiday Inn liggen prima. We slapen heerlijk. Straks weer even ontbijten bij Starbucks hier naast het hotel. Gisteren hebben we een leuke dag gehad in het centrum van de stad. Met de cable car zijn we naar Union Square en market Street gegaan. Veel mensen daar en er is veel te zien. Het is leuk om te zien hoe het cable trammetje aan het eindpunt op een draaischijf weer gekeerd wordt zodat deze weer opnieuw aan zijn reis kan beginnen. In het centrum is er natuurlijk weer flink rondgewandeld en geshopt. De prijzen voor merkkleding en merkschoenen zijn echt veel en veel lager dan bij ons. Voor 50 euro heb je de nieuwste modellen Nikes. Jeans van Levi’s voor 28 dollar (21 euro). Je snapt wel dat we een tas bij moesten kopen. Gelukkig mag je vanuit de VS twee tassen per persoon meenemen in het vliegtuig. Verder waren er veel artiesten op straat. Echt een leuk schouwspel. Gisteravond zijn we naar de pieren aan de haven gelopen. Heel gezellig daar. Op pier 39 hebben we met zicht op de zeeleeuwen en pelikanen lekker Italiaans gegeten. Nee, geen pizza hoor!! Toen weer teruggelopen naar het hotel en samen naar de film Nothing Hill gekeken (op de laptop). Leuke film. We zouden gisteren ook nog naar het Golden Gatepark gaan maar Dat is er niet meer van gekomen. Misschien vanmiddag nog.
Straks wandelen we, na het ontbijt naar een heel bochtig en steil straatje (Lombard Street).
Ook de tassen moeten we opnieuw gaan inpakken, dat wordt ook nog even puzzelen.
Uiteraard denken we ook aan onze Corine die morgen wat te vieren heeft. Mijn lieve zus is geboren op 29 juli 1968 dus morgen bereikt ze een speciale leeftijd! Alvast gefeliciteerd and a happy day and lot of love!
Morgen vertrekt het vliegtuig om 15.10 uur en we landen woensdag om 10.30 uur op Schiphol. Van daaruit moeten we maar even zien hoe we met al die tassen thuiskomen.
Nou dit was mijn laatste bijdrage vanuit The United States of America.
We hebben echt een hele goede, leuke en bijzondere vakantie gehad! Ik vond het geweldig!
 
Klaas
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!