Monument Valley

Door Klaas Wilma Marit Tessa - 11-07-2008 01:46

Hoi allemaal.
Het is hier nu net 16.30 uut (01.30 uur bij jullie - slaap lekker) en we zijn een uurtje terug aangekomen op Gouldings Campground middenin Monument Valley. Een prachtige autotocht hier naar toe gehad. Wat een landschappen! We rusten nu even uit, eten een ijsje en Marit en Tessa liggen in het zwembad.
Vanavond gaan we even kijken naar de zonsondergang en morgenochtend de bergen in het prille ochtendlicht bekijken. Vannacht goed geslapen! Af en toe even de airco aan.
En geloof het of niet....mijn colega Anita en haar man Pim staan vlak naast ons met hun camper. Wie gelooft er nog in toeval? Zij komen van een heel andere richting (Denver) en we kruisen elkaar hier. Echt ongelooflijk!
Straks even uitgebreid bijpraten.
Het gaat goed met ons. We hebben er zin in en beleven iedere dag weer leuke dingen. Gisteren een heerlijk rustige dag gehad, lekker gepoedeld in de rivier, 's ochtends een wandeling gemaakt in het Red Rock State Park, boodschappen gedaan en af en toe eens lekker teuten met andere Hollanders. Want die zie je overal hoor.

Groeten

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan