zaterdag 24 september

Door Aad en Tinie van Haastert - A long time ago

Een man vindt het prachtig als wij met de drie campers het terrein afrijden en hij wenst ons een goede reis. Eerst hebben we de zon maar al snel wisselen zon en nevel elkaar af wat hele mooie plaatjes oplevert. De kustweg, de HW 101, is echt heel mooi. De bomen staan soms bijna in de zee en hebben zo’n kromme stam zodat net lijkt of ze voorover gevallen zijn.  Bij de volgende bocht lijkt het wel of je door een bos rijdt. Soms rijd je op zeeniveau en dan weer ver d’r boven. Aad geniet van het rijden en ik van de uitzichten.

 

Na 80 kilometer buigen we af naar het oosten en rijden langs een rivier. Langzaam maar zeker beginnen er bepaalde soorten bomen een herfstkleur te krijgen.

 

 

Op een gegeven moment zien we en kudde elken lopen en die moeten natuurlijk op de foto, wat wild betreft hebben we een eekhoorn gezien maar meer niet. Thea heeft een echte beer gezien maar wij hebben langs de kant van de weg alleen maar houten beren gezien.

Het weer wordt steeds beter en als we uitstappen voor de lunch is het 32 graden. We rijden nog een stuk snelweg en overnachten op een camping niet ver van de grotten die we morgen gaan bezoeken. Op de camping zijn eigenlijk nog maar 2 plaatsen. Maar de eigenaar weet een derde te creëren en doet zijn uiterste best. Hij zorgt voor een hele lange slang voor het water en de elektriciteit wordt van binnen gehaald met een lange kabel. Hij vindt het geweldig 3 campers met Hollanders op zijn camping en hij zet snel een bord aan de weg dat de camping vol is. Er staan bijna alleen maar permanente camperbewoners. Die komen al snel een praatje maken en een vrouw komt zelfs de bank voor ons schoonmaken.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!