22-09

Door GraPa - 23-09-2008 10:06 Hallo allemaal,

Hier weer een kort stukje over de belevenissen van de afgelopen dagen. De volgende twee dagen zal het van ons uit we l rustig worden, want dan ziiten we in Death Valley en daar zullen de verbidingen wel minimaal zijn.

Gisteren moesten we na een royale bijdrage van de een armige bandiet met spoed naar Venetië, Daar hebben we heerlijk buiten op een teraasje pasta met viande gegeten. Lekker met een glaasje wijn erbij.
We hebben ongeveer de helft van "De Strip"" van Las Vegas afgesjouwd. Je valt werkelijk vab de ene verbazing in de andere. Een idioot grote hoeveelheid gokautomaten, winkeltjes, eethoekjes etc.
Dit in een vaak zeer mooi entourage. In het hotel Venezia voorzien van kanalen, echte gondels en Italiaans zingenende gondeliers. Dit alles onder een continue schemering (terwijl we toch echt binnen zaten).

We zitten in hotel Stratosphere. Met een snellift kun je naar boven. Dan heb je een prachtig uitzicht op Las Vegas. Ook kun je er heerlijke koude koffie met slagroom eten. 

Op de bovenste verdieping is ook nog een mini pretparkje voor de echte adrenaline snuivers. 

Om 8h00 zijn we op pad gegaan naar onze road beer(wonderlijk hoeveel gokkerrs er dan alweer, of nog steeds achter hun gokkaseten zitten). Ze hebben, jawel oh wondere wereld, de watterpump vervangen en.....uiteraard was er weer het nodige gesloopt. Dit duurde en duurde waarna ons vervangend vervoer werd aangeboden. Nou dat konden we niet afslaan. Het rijdt werkelijk heerlijk en je valt er hier nauwelijks mee op tussen de verlengde Hummers, Corvettes en Mustangs.

Vanavond zijn we na een middagje mall (grote klerenwinkel), een lust voor de vrouwleijke helft van ons viertal weer naar de Strip getogen. Vooral Ceasar Palace en Paris Hotel waren erg mooi. Ook een showtje met vooral schaars geklede vrouwen en een hoop vuurwerk  en echt zinkende piratenschepen was erg leuk evenals het op zijn Amerkaans uitvergrote waterorgel van de Efteling bij het Bellagio hotel.

Terug zijn we met de bus voor anonieme en niet anonieme alcoholici weer terug naar ons verblijf gebracht. Morgen gelukkig weer op pad met de camper. Hopelijk hebben de clochards er hun intrek niet in genomen.

Nu rap naar bed want het is al weer half twee. Morgen weer in alle rust de woestijn in.

Groetjes,

De Grapa's
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan