We zijn in Vancouver!

Door John en Gina - A long time ago En daar zitten we dan: in onze camper! Na een goed verlopen vliegreis zijn we naar het Quality Inn hotel in Vancouver gegaan: als je in Canada een camper huurt, mag je die niet meteen ophalen, maar moet er een nacht tussen zitten. Dit om de jetlag een beetje te boven te komen.
Daar hebben we eigenlijk weinig last van, maar het blijft toch wel een raar idee: om 18 uur plaatselijke tijd iets te eten zoeken, terwijl het in Nederland dan 9 uur later is.
We zouden pas om 14 uur opgehaald worden door het camperbedrijf, dus zijn we vanmorgen met de bus naar Vancouver gegaan. Vanuit de Look Out Tower hadden we een mooi gezicht op de stad, en kregen we een beetje een idee hoe het in elkaar zat.

Bij Canada Place meren de cruiseschepen aan, helaas niet toen wij er waren, maar toch een mooi gezicht. Het is daar een komen en gaan van watervliegtuigen, razendsnel word je daarmee naar de andere kant van Vancouver gebracht.

In Downtown Vancouver zijn we nog even naar de Steam Clock gelopen, die zoveel keer per uur stoom uitblaast en dan een wijsje uit de pijpen laat horen.

Terug bij het hotel, zijn we opgehaald door de camperverhuurder, en na een uitgebreide uitleg mochten we dan eindelijk op pad met het gevaarte. En nu staan we op het Cariboo RV Park in Burnaby (Vancouver). Een parkeerplaats is nog gezelliger, maar goed: het is een mooie plek om morgen Vancouver nog uitgebreider te gaan bekijken. Het weer is nog mooi, maar voor morgen wordt er regen voorspeld. We wachten af.
Zie hier John bij ons 24,5 ft (8 meter!) lange monster.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan