zondag 30 mei

Door Edwin de Graauw - A long time ago
Zondag 30 Mei:

Vandaag Everglades dag, dus na het ontbijt met de auto naar het Park en beginnen bij het Visitor Center en daarna  naar Royal Palm, waar de eerste trail: Anhinga Trail is, die we gaan lopen en waar we gelijk al allerlei dieren zien die we graag wilden zien, n.l. alligators, grote schildpadden, anhinga's


(slangenhalsvogels), witte reigers, ibissen, enz., heel bijzonder!! Zelfs om 11 u. in de morgen was dit in de palle zon erg warm om te lopen en voor Piet gelijk genoeg voor de hele dag met zijn zere hiel.


Maar goed dat we steeds een trail verder met de auto konden gaan en dan aan het eind er even uit om te kijken en te genieten op een bankje, die wel overal staan. Uiteindelijk zijn we helemaal door gereden tot we niet verder konden bij Flamingo (ong.60 mijl) en waren van plan daar een boottocht te maken, maar de boot ging pas om half 3 en de tocht duurde dan bijna 2 uur en dan moesten we nog weer helemaal de 60 mijl terug door het park en aangezien er een fikse onweersbui dreigde hebben we dat toch niet gedaan, nadat we alle trails gezien hadden (de Mahogany Hammock heb ik alleen gelopen, omdat Piet dat niet kon). zijn we op ons gemak teruggereden naar het hotel. Tegen over ons hotel was een visrestaurant, waar we heerlijk gegrillde vis gegeten hebben!


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan