Zaterdag 10 juli

Door Nico & Mireille - A long time ago Na een koude nacht, zijn we vanmorgen bijtijds opgestaan. We hebben ondanks de spannende dag toch lekker kunnen slapen. Viel ons wel erg mee. De zenuwen komen vast later nog wel. We hebben heerlijk buiten kunnen ontbijten, want het was al lekker weer.
Daarna zijn we vertrokken voor onze eerste flinke hike door de Rockies. We hebben de Sundance Canyon gelopen. Het was een hele mooie tocht, waar we erg van hebben genoten en de meest mooie uitzichten en een paar watervallen kregen we als beloning. We zijn nog een heel eind naar boven geklommen langs de rivier om nog dichter bij het beginpunt van de Canyon te komen. Gewoonweg prachtig. De foto's zullen het straks bewijzen. Helaas zijn deze nu nog te groot om op het weblog te plaatsen, dus we moeten eerst aan de slag om ze wat te verkleinen. Dat komt, heus!
Nadat we weer terug waren bij de camper hebben we eerst nog wat gewinkeld in Banff. Nico heeft uiteraard het lekkerste ijs van de Rockies geproefd. Hoe toepasselijk...., de zaak heette Cows! Tja, en als Coulander kun je dat niet weerstaan! Daarna terug naar de camper waar we eerst hebben gegeten. Niet dat we nog veel konden eten, want de zenuwen beginnen te komen. Omdat we toch nog even moesten wachten zijn we nog naar de Bow Falls gelopen. Ook weer een leuke wandeling. Niet zover dan vanmorgen, want dat zou een beetje teveel van het goede zijn. Tegen half 3 waren we terug bij de camper, en toen begon het echte aftellen.
Tegen half 4 zijn we ons gaan omkleden, want het komt nu toch wel echt dichtbij. Nog meer zenuwen, gaat alles straks wel goed??? Tegen half 5 kwam Patricia samen met de getuige, op de afgesproken plek aan. We hebben kennisgemaakt, en de nodige formaliteiten afgehandeld. Tegen kwart voor 5 kwam de fotograaf aan, en toen kon het feest beginnen. We hebben een mooie plek opgezocht in de Cascade Gardens, en jawel hoor om 5 uur waren we GETROUWD . Het was een leuke ceremonie en na het uitwisselen van de vows, de kus en het zetten van de handtekeningen waren we nu echt man en vrouw!!! Patricia en de getuigen zijn toen vertrokken en vervolgens zijn wij met fotograaf Roger aan de slag gegaan. Hij was een super fotograaf, stelde ons op ons gemak, en zo hebben we een leuke reportage kunnen maken. Na de fotoreportage hebben we ons eerst omgekleed, want om nou helemaal in trouwkleding door Banff te gaan lopen, dat zagen we toch niet zo zitten, zijn we samen lekker gaan eten. Het restaurant, Maple Leaf, werd ons geadviseerd door de fotograaf. Nou we hebben ontzettend lekker gegeten. Het was een gouden tip. Nu eerst even een paar foto's mailen aan het thuisfront, en dan richting de camping. Al met al weer een hele mooie dag, waar we ontzettend veel mooie herinneringen aan hebben. Morgen vertrekken we uit Banff richting de Takkakaw watervallen. Er staat een flinke wandeling op het programma, waar we nu al naar uitkijken. Nu kan eigenlijk onze huwelijksreis beginnen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!