Terug in San Francisco

Door Servaas Cornelis - 17-08-2012 03:08

En dan ben je weer terug in SF. Gisteren (wo) en vandaag hebben we kleine stukjes gereden. Zonder dat we het van tevoren bedacht hadden, is dit eigenlijk wel een goede afsluiting van ons verblijf van 3 1/2 week in de VS. Rustig toewerken naar het einde.

Omdat we toch genoeg tijd hadden, hebben we gisteren de beroemde "17-miles drive" gereden. Deze kustweg loopt van Monterey naar Carmel (en omgekeerd natuurlijk) en geeft je de gelegenheid om, tegen betaling overigens, onderweg te kunnen genieten van een van de mooiste stukje kustweg van de VS. Prachtige vergezichten, hagelwitte stranden, zeeleeuwen, golf-courses en de meest fantastische huizen.

Momenteel zitten we in een hotel vlak bij het vliegveld van SF. Omdat hier verder niets te beleven is, wordt de tijd gedood met een beetje zwemmen, een beetje lezen en een beetje american football kijken.

Omdat we in eerste instantie slecht 44 miunten hadden om in Houston over te stappen op het volgende vliegtuig naar Amsterdam, hebben we de eerste vlucht (van SF naar Houston dus) met één uur kunnen vervroegen. Dat geeft ons wat meer "lucht" bij het overstappen. Aan de andere kant moeten we nu om 5 uur van bed.

Morgen dus een complete reisdag om dan zaterdagochtend (NL-tijd) op Schiphol te landen.

groeten
Astrid en Servaas

PS: het volgende bericht, dat tevens het laatste zal zijn, zullen we schrijven als we terug in Nederland zijn

Reacties

Marie louise 17-08-2012 13:12

Goeie terugreis!

Roelof en Helga 17-08-2012 13:57

Have a great and safe trip back home.
Glad you saw the 17 mile drive ;P.
See you at work.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 november @ Zwolle
infodag XL met twee campers, muziek & bbq
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan