Dag 3: Union - Adel 546 km.

Door Koos en Hannie Geskus - A long time ago

Vandaag een rijdag gehouden. Van de staat Illinois(1) naar de staat Iowa(2), ik geloof nog 7 of 8 te gaan. Redelijk lang onderweg geweest van 09:00 tot 17:45 en de hele weg heeeeel veeeel wind. Eerst een stuk binnendoor, omdat het eerste stuk een tolweg was en daarna op highway I80. Alles rammelde en ging te keer in de RV, maar we zijn weer een stukje verder westwaarts gekomen. Op deze camping konden we pizza bestellen en werd het netjes afgeleverd op onze plaats en hij was heerlijk.

 

We hebben met verbazing naar de vele vrachtwagens onderweg gekeken. Ze rijden hier sneller dan de toegestane snelheid van 70 mijl per uur en wij werden dus constant ingehaald en wat zijn ze lang en leuk om te zien. Ook de houten huizen zijn heel leuk om te zien en heel verschillend.

 

Reacties

Geoffrey Geskus A long time ago

Is die RV zo traag of de chauffeur?

Pizza's eten in de US? Zijn die ook lekker aangezien de afstand? In NL zijn ze al minder dan in IT dus kan me voorstellen dat het daar helemaal ellende is :-)

Voor de rest wel een beetje genieten daar aan de andere kant van de sloot?

Gr. Geoffrey

Geoffrey Geskus A long time ago

In Cedar Rapids heb ik nog een bekende, hij is de man van AEGON die met zijn huur auto vanuit Den Haag naar de sintsixtus brouwerij is gereden voor 'The Worlds Best Beer'! Zie dat jullie die locatie al voorbij zijn. Jammer want daar had je er vast nog een kunnen drinken met hem ;-)

Gr. Geoffrey
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!