Dag 14: Long Beach Ca - Pismo Beach Ca (Californië) 335 km.p

Door Koos en Hannie Geskus - A long time ago

We zijn om 8:45 uur vertrokken en zijn via Santa Monica en Malibu een stuk langs de kustweg gereden.  Bij Oxnard zijn we naar een Welcome Center Californië gegaan en werden we door een zeer aardige oude heer geholpen, hij vertelde ons dan we via Solvang moesten rijden. Eerst hebben we na het bezoek aan het Welcome Center nog een koffietent opgezocht, maar dit bleek een Italiaanse eettent te zijn, we hebben daar lekkere Illy koffie drinken. Een praatje met de barman gemaakt en toen we wilden betalen mocht dat niet, want het was van het huis zei hij. Toen maar een foto van de beste man gemaakt met Koos samen en gezegd dat hij beroemd zou worden in Nederland. Daarna dus op naar Solvang, dit is een typisch Deens stadje, sinds 1911, en een echt toeristisch plaatsje geworden, met molen en al.

Daarna nog een boodschap gedaan en getankt en vervolgens weer op naar Pismo Coast Village RV Resort. Nu zitten we lekker in de zon met een biertje cq coca cola. Alweer zo'n grote plastic beker met heel veel ijsklontjes. Bij de meeste tenten vullen ze deze gratis bij, ik snap dat wel, want er kan door het ijs nauwelijks cola bij, maar is prima te drinken. En ja hoor hier dus ook weer. Koos heeft 2 verschillende biertjes van de tap genomen en we hebben er een snackschaal van vis bij besteld. Ze zei al dat het veel was, maar dat het zoveel was, niet te geloven. Ze zei ik heb het maar op 2 bordjes gedaan dat eet wat makkelijker voor jullie. Nou het is dus een complete maaltijd voor ons en eigenlijk nog teveel, dit is dus normaal voor 1 persoon, zie de foto elders!

Reacties

Rolf & Diana A long time ago

Hoi Koos en Hannie, wat een prachtige reis zijn jullie aan het maken, zoveel indrukken en toch nog binding met Europa. Veel plezier en mooie indrukken voor deel 2. Liefs

Maarten & Carlien A long time ago

Leuk om weer wat van jullie te horen en te zien. Dat van het strand nemen jullie toch wel mee? We zijn heel nieuwsgierig! Goede reis verder en geniet ervan!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!