Livermore, camping del Valle

Door Edith Nieuwenhuyse - A long time ago

Livermore, camping Del Valle

Gisteravond zijn we om half tien naar bed gegaan en als een blok in slaap gevallen. De hele dag buiten en indrukken opdoen maakt ook vermoeid. Om 8.30 uur werden we weer wakker. We hebben ontbeten en een bakkie gedaan in het zonnetje. Net op het moment dat we wilden vertrekken wilde onze buurvrouw Tonia met ons kennismaken. Het was erg grappig. Ze dacht dat we Fransen waren en had tegen Charlotte al Bonjour gezegd.

Na het babbelen zijn we vertrokken. We wilden eerst nog naar de seqoia's aan het begin van het park....... Helaas helaas ging er iets mis met de afslag en een bord en een smalle weg waardoor we besloten hebben om verder te gaan. Eerst vond ik het balen maar ja.... Niets aan te doen. We hebben dingen gezien die niet op de planning stonden en er vallen dan ook maar wat dingen af. We hadden bedacht dat we een foto van een seqoia van internet zouden plukken en onze gezinsfoto er dan maar voor gingen fotoshoppen hahahahaha.........

Na een rit van een kleine 3,5 uur zijn we op de camping aangekomen. Het is in een soort natuurgebied. We wilden dolgraag even douchen en dat is gelukt maar het was allemaal zo ontzettend smerig......

Na het douchen zijn we ombeurten  onze koffer gaan inpakken en daarna even restjes gegeten. Toen de camper schoongemaakt. Het is nu ondertussen half acht en alles is ingepakt en klaar. 

Morgen nog een uurtje rijden, even alles bijtanken en dan leveren we de camper in.

Om 11 uur moeten we er zijn. Dan met de taxi naar ons hotel in San Francisco.

We hebben het grootste deel van onze vakantie in de camper afgesloten. Het was prachtig! We hebben genoten van dit deel van de vakantie. Ik ben heel blij dat we dit blog bij hebben gehouden, het is voor onszelf ook heel leuk om terug te lezen hoe de dagen zijn verlopen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan