Za.11 juni Cache Creek – Wells Gray Provincial Park

Door Ria en Gerard de Jong - 18-06-2016 01:26

Na twee dagen de Hwy 99N gereden te hebben draaien we vanaf de camping nu de Hwy 97E op. Het is zaterdag dus er moeten boodschappen gedaan worden. We gaan 100 km verderop naar de Wallmart in Kamsloops. Daarna kunnen we er weer een paar dagen tegen. De volgende stop is Katja’s Quiltshoppe, ook in Kamloops. Voor de hobby van Ria wordt er het een en ander ingeslagen. De beide dames die er werken hebben beide wel eens een bezoek aan Amsterdam gebracht komt in een praatje naar voren. We kunnen nu op weg richting Clearwater en Wells Gray PP.

Onderweg zien we regelmatig waarschuwingsborden voor overstekende bighorn sheeps en elk’s. Het enige wildlife wat wij zien oversteken is twee maal een eekhoorn! Onderweg stoppen we regelmatig voor de mooie vergezichten en meren. Aangekomen in Wells Gray PP komen we eerst langs de Spahats Creek Falls, het water valt hier 75 m naar beneden.

Op het parkeerterrein staat een Belgische wafelverkoper. Hij heeft een klein bedrijfje in Clearwater. De wafel smaakt goed maar om er nutella op te smeren is wel een beetje nep, lijkt mij. Verderop komen we aan bij de gereserveerde camping. De campingbaas heeft een walkie-talkie opgehangen om contact met haar op te nemen maar ik zal wel de verkeerde knop ingedrukt hebben! Het bleef stil aan de overkant. Even later arriveert ze en krijgen we ons plekje aan de beek. De camping is één groot verhard terrein, niet echt fraai. Conclusie: de minste camping tot nog toe. Na een poosje buiten gezeten te hebben begint het aan het begin van de avond te regenen.

Reacties

Manon 18-06-2016 19:39 {{button-39717}}

Nutella opsmeren nep?!?! Pap, je loopt duidelijk achter...

Hanneke en Ad 19-06-2016 14:12 {{button-39744}}

Heb de lappen op fb gezien, heel mooi!

Alex en Yvonne 19-06-2016 17:57 {{button-39751}}

Haha! Wij hebben een paar jaar geleden ook met die Belgische wafelverkoper staan praten op het parkeerterrein! Leuk om dit nu ook bij jullie te lezen en leuk dat jullie ook bij Katja waren!

Gerard 21-06-2016 06:07 {{button-39796}}

Manon, die Belg zei dat hij er normaal gesproken lekkere Belgische, eigengemaakte chocolade op doet. Die was op, zei hij. Nutella is dan een surrogaat, vind ik.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan