Einde van een roadtrip

Door Irene - A couple of years ago

En dan is het zomaar zover: ‘de dag die je wist dat ging komen’. Onze roadtrip door Amerika is voorbij. Voor de allerlaatste keer pakken we vanochtend alles in, we tanken onze Kobus nog één keer vol en leveren ‘em in. Met de shuttlebus worden we met bagage weer naar The Strip gebracht.

Excalibur

Onze laatste nacht slapen we in Excalibur, dat in mijn ogen nog het meest weg heeft van een soort kabouter Plop-kasteel. Ik verbaas me over de lange wachttijd van ruim een uur(!) om in te kunnen checken, zelfs de customer-service bij het vliegveld ging sneller. Het is heerlijk afkoelen in een van de vier zwembaden dat het hotel telt. We nemen ’s avonds nog wat drankjes, eten een hapje en vergapen ons voor de laatste keer aan al die pracht en praal langs The Strip.

 

‘Till we meet again

Onze vlucht gaat retevroeg, al om 6.45 uur, wat betekent dat we om 3.45 uur op het vliegveld moeten staan. Met kleine oogjes stappen we in de taxi richting Airport. En terwijl ik de schreeuwerige lichten van Vegas onder me steeds kleiner zie worden fluister ik: “Dag Amerika, het was prachtig, groots en verrassend. Ik kom snel terug: ‘till we meet again!”

Meer?

Wil je meer zien van m'n roadtrip door Amerika? Check dan m'n Instagram account.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!