Dag 4 Richting Grand Canyon

Door De Tichelaartjes - 09-08-2017 07:32

We zijn weer lekker op tijd wakker.  Het is half 7 en al 28 graden. We gaan nog even snel  zwemmen in het meer en dan gaan we inpakken en rijden we verder. We halen een paar boodschapjes  en Jo koopt een kaartje om deze vakantie internet te hebben.

 

In Nederland heb je kinderkarertjes in de supermarkt, hier karretjes voor oude mensen

Er is niet op alle campings wifi . Even voorbij Havasu City gaan we Route 66 op. We krijgen al snel de indruk dat deze weg niet zo heel erg goed wordt onderhouden, harder dan 35 miles kunnen we niet. De uitzichten onderweg zijn best de moeite waard. Dit pakken we dan ook maar weer mee.

We moeten er aan wennen dat we niet alleen in de camper zitten om van A naar B te gaan, maar ook om te genieten van alles wat er te zien is. Onderweg komen we overstekende ezels tegen en zijn er koeien op de weg. We komen ook door Oatman, een gehucht wat nog helemaal in het teken staat van het wilde westen. De ezels lopen hier door de straat. We stoppen even, eten en rijden door. Het is hartstikke heet hier. We moeten nog een pas over, wat best even slikken is met de camper.  We passeren een oude goudmijn. Dan de Freeway weer op naar de camping bij de Grand Canyon. Het is best een eind rijden en pas rond half 6 komen we aan op de camping. 

We hebben best een knappe plek. Het doet een beetje denken aan een camping Municipal in Frankrijk. De wifi werkt hier ook prima. Het koelt wel snel af, om half 9 is het 16 graden. Wel een verademing na de snikhete dagen van zo’n 40 graden die we achter de rug hebben. We zijn wel heel benieuwd wat er morgen allemaal te zien is.

Hier gaat verder alles goed, alleen wel onzettend last hier van smurfen....

 

Reacties

Tante Leen 09-08-2017 15:50 {{button-47729}}

Nou, wat zijn jullie lekker bezig zeg! Supertof! Leuk om te zien ook! En jullie komen best veel dieren tegen vind ik; altijd leuk! En mooie natuur.....genieten! Ik verheug me alweer op het volgende bericht. Veel plezier! Liefs TL
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan