Dag 15 Naar Los Angeles

Door De Tichelaartjes - 19-08-2017 07:23

Het is nog fris vanochtend op het strand van Jalama Beach. Onze buren hebben jassen en Uggs aan?? Wij doen het met een vestje en ontbijten met uitzicht op de stille Oceaan. Vanochtend gaan we via Hollywood naar het RV-park voor de laatste nacht in Amerika. We rijden langs Santa Barbara en langs de kust naar Los Angeles. Gisteravond hebben we bekeken waar we precies moeten zijn. Het verkeer is behoorlijk druk in Los Angeles.

 We gaan eerst naar Sunset Boulevard (waar al de sterren wonen) en dan langs Hotel California. Lijkt Johan wel leuk.  We komen ook langs Bel Air. We hebben slecht zicht op de huizen, omdat er nogal wat hekken omheen staan. Als de navigatie Hotel California aangeeft zien wij alleen het Beverly Hills hotel. Ook mooi, maar waarschijnlijk is dit niet het juiste. Jammer.

 

 

Er komt een grote auto langs en er klinkt een Justin Bieber liedje uit het raam. Jasmijn zegt dat het “Jus”zelf is, die lekker zit te zingen. We rijden door naar de Hollywood letters die op de heuvel staan. Al gauw zien we ze, en proberen bij het uitkijkpunt te komen om onze foto’s te maken. Hier is het echter zo vol en druk, dat we doorrijden de heuvel af. Onderaan zien we een parkeerplaats en we vermoeden dat er een wandelpad naar boven is. We parkeren en gaan weer aan de wandel. Het blijkt een goed idee want na ongeveer 1 km klimmen hebben we goed zicht  op de letters. We maken onze foto’s en gaan naar de Walk of Fame.

 Voor we het in de gaten hebben zien we de sterren op het trottoir. Omdat we hier nergens kunnen parkeren, zet Jo ons af en wij lopen een stukje over de sterren.  Margo kent er niemand van.  De anderen zien wel een aantal bekenden. Echt spannend is dit niet en we gaan terug naar de camper.

Op naar de laatste camping. We staan een hele tijd in de file en komen uiteindelijk 1,5 uur later aan op de camping dan gepland. We zijn best een beetje flauw.

Het is wel een leuk RV park. We worden goed ontvangen en zelfs naar de plaatst gebracht. Er is een ruimte met computers en een printer waar we mooi de boarding passen kunnen printen voor de terugreis. Dit kon niet eerder thuis omdat dit pas 24 uur van te voren kan. Het RV park heet “Orange land”. Deze staat dan ook met vol met fruitbomen met sinaasappels en citroenen. Wat rijp is mag je plukken.  De dames duiken gelijk het zwembad in.

En dan gaan we eten bij de “Jack in the box”.

Na het eten rijden we nog langs het outlet-centrum, maar hebben er toch geen zin in. We gaan terug en Jasmijn en Lieke gaan de hottub in.

 Het is inmiddels half 10. Margo kijkt live de “Gymnastic Championships”van Amerika. Want ja Andre, deze worden van 17 t/m 20 augustus hier in LA gehouden en we staan praktisch naast het Honda Stadion, waar het allemaal gebeurd in Orange County Los Angeles.  We zijn er twee keer langs gereden en hebben de reclame borden zien flikkeren en gelezen. Maar helaas kunnen we er niet in. We zijn ook nog even bij een turnhal gestopt en hebben naar binnen gekeken. Deze was helaas net gesloten. Misschien wel fijn om te weten dat ze elke dag een handstand hebben gemaakt. Ja, Vera ook… ;-)

We zitten nog even lekker buiten. Onze laatste avond in Amerika!

https://youtu.be/28LJqgwFfbs

Reacties

oma 19-08-2017 08:01 {{button-48239}}

Wat heb ik genoten van jullie verhalen 1Nu nog naar huis .Ik hoop dat jullie een goeie vlucht hebben en ik kijk uit naar jullie thuiskomst .En dan ...uitrusten van de vakantie .Terwijl ik achter de pc zit .valt de regen met bakken naar beneden maar het weer schijnt van de week op te knappen .Veel liefs en tot gauw

Martin 19-08-2017 08:05 {{button-48240}}

Goede terugvlucht gewenst! Het was mooi, om nooit te vergeten. Wel vraag ik me af wat er met "Amerika 2017: deel 6" is gebeurd. Ik vind de filmpjes erg leuk. Johan is onverstoorbaar als hij tijdens het tandenpoetsen wordt geklierd. Het grote nagenieten kan gaan beginnen!

Sandra 19-08-2017 08:58 {{button-48243}}

Ha! Wat was het een mooie reis! Erg leuk om te volgen en zo tof dat jullie dit met zijn zessen doen. Dit pakken ze jullie niet meer af. Goede reis terug!

Andre 19-08-2017 11:12 {{button-48256}}

Vind het een geweldige reis die jullie hebben gemaakt. Ik heb alles met heel veel plezier gelezen en genoten van de filmpjes en de prachtige foto's. Wel leuk dat jullie zo dicht bij de USA gymnastic aanwezig zijn. Ik krijg op facebook alle info en filmpjes van binnen. Geen live verslag. Ben nu aan het kijken bij de kwalificatie voor de wk heren. Dit is op instagram. Alvast een hele goede reis naar huis.

Sabine 19-08-2017 11:17 {{button-48257}}

Al de verslagen gelezen en de foto's bekeken. Wat een fantastische reis.
Een goede vlucht naar huis en dan flink uitrusten!

Adrie 19-08-2017 17:07 {{button-48269}}

Leuk verhaal hoor. En nu een goede reis naar huis.

Lam + A 19-08-2017 19:56 {{button-48279}}

Lieve buurtjes, hadden jullie niet langer kunnen blijven?? Want dit wordt afkicken hoor zonder die filmpjes, foto's en verhalen.
Goede reis terug en we zien elkaar in Erica... Erica?? Ja weet je nog wel, zonder bergen maar wel heerlijk rustig.

Monique 19-08-2017 21:34 {{button-48285}}

Wat een fantastische reis hebben jullie met z'n allen gemaakt. Heel veel gezien en beleefd en een hele ervaring rijker voor het leven. Mooie foto's en filmpjes ook. Straks thuis nog heerlijk nagenieten van alles. Dit nemen ze jullie niet meer af. We wensen jullie een hele goede terugreis.

Desiree 20-08-2017 21:24 {{button-48325}}

Wat een geweldige belevenis deze reis.
Iets voor jullie als gezin om nooit te vergeten
We genieten ontzettend van jullie mooie verhalen
Goede terugreis
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan