Dag 11 Las Vegas

Door De Tichelaartjes - 15-08-2017 08:01

We slapen een beetje uit.  Tegen 11 uur rijden we het RV-park af en gaan naar het volgende RV-park. Dit ligt naast Fremont Street. Dat is handig, want dat hebben we nog niet gezien. Als we aankomen staan er niet veel mensen op het park. Het is eigenlijk meer een parkeerterrein met aansluitingen. Maar net de plek waar wij zouden moeten staan is nog bezet. Dat mag, want het is nog geen 12 uur. We melden ons bij het naastgelegen hotel, krijgen pasjes voor het toiletgebouw, en kunnen op een andere plek staan.

We kunnen ook gebruik maken van het zwembad van het hotel. Mooi geregeld. Het toiletgebouw blijkt het beste tot nu toe. Heerlijk schoon en fijne (bij de prijs inbegrepen) douches. Het kost ook veel minder dan het vorige park. We gaan eten en lopen Fremont Street in. Dit is het oude gedeelte van Vegas.

 Het is een lange straat met airconditioning erboven. Hier ook weer alle toeters en bellen die je van Vegas verwacht. Op de weg naar de camping hebben we een Outlet Centrum gespot. En omdat we snel zijn uitgekeken en de dames nu wel graag willen shoppen , na alle dagen ver van de bewoonde wereld, besluiten we daarheen te lopen. We komen mooie gebouwen tegen en zijn vlot in het Outlet Centrum.

We worden wel hebberig als we de prijzen zien.  We kopen  o.a. een De North Face tas voor Lieke haar verjaardag, die ze in Zion park niet kon afrekenen met haar bankpas. Hier voor de helft van het geld. Lekker! We shoppen verder en om half zeven zijn we bekaf terug op het RV-park. Vera kookt en we versieren de camper. Van zwemmen komt het niet meer. Lieke is morgen jarig, maar omdat ze in Nederland (vanwege tijdsverschil) al jarig zou zijn en omdat we morgen vroeg gaan rijden, gaan we nu vast voor haar zingen en ze krijgt haar kado en een meegegeven kaart van oma.

We evalueren Las Vegas. We komen tot de conclusie dat dit geinig om te zien is, maar eigenlijk niks voor ons. De natuur hier bevalt ons beter. Al was het wel lekker om een dag kalm aan te kunnen doen, niet te hoeven rijden, en we zijn blij met onze aankopen. Het is vandaag ook minder heet dan verwacht; de 40 graden is net niet gehaald, er zijn een paar wolkjes en een windje. Daar hebben we geluk mee. Toch wel een geslaagde dag. We douchen lekker, want we weten niet of dat morgen ook kan, en gaan op tijd slapen. Op de camping morgen in Sequoia Park zijn weinig  voorzieningen.

Jasmijn showt nog even Johan zijn nieuw T-shirt als jurk en riem 2x om haar middel...

 

Reacties

Martin 15-08-2017 13:22 {{button-48048}}

Lieke, van harte gefeliciteerd. Ik begrijp dat je zo'n 33 uur jarig bent. Geniet ervan! Goede reis verder allemaal.

Sandra 15-08-2017 14:28 {{button-48050}}

Gefeliciteerd! 😘

Lam + A 15-08-2017 20:14 {{button-48068}}

Hieperdepiep! Van harte Lieke!! Geweldig dat je voor jouw verjaardag zo'n reis hebt gekregen en wat lief dat je de zussen + ouders meegenomen hebt. Hahha... nou ja wie maakt zo iets mee?
Op naar het volgende verhaal van jullie. Dag, dag
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan