Dag 9: Kayenta naar Moab

Door Davey & Julian - 15-06-2018 03:20

Hoi allemaal,

Vandaag ben ik van Kayenta naar Moab gereden, deze rit was wat langer dan verwacht aangezien er een weg was afgesloten door de hevige regenval vav vannacht.  

Om half 8 ben ik opgestaan en heb ik alle spullen weer ingepakt. Na het inpakken heb ik ontbeten in het hotel, ik kreeg hier zoveel op mijn bord dat ik 2/3 heb moeten laten staan. Na het ontbijt tank ik de Mustang weer vol en rijd ik om 9 uur weg uit Kayenta. Van het hotelpersoneel had ik begrepen dat de weg via Monument Valley nogsteeds afgesloten was, dus ik heb meteen voor de alternatieve route gekozen.   

Na een rit van 3 uur kom ik aan in Moab, een heel leuk en druk plaatsje vergeleken met de andere plaatsen waar ik hiervoor ben geweest. Bij het hotel haal ik meteen m’n pakketjes op met de opladers voor m’n camera (Yes, dat is dus goed gegaan!). Hierna rijd ik door naar Arches National Park. Hier blijf ik tot een uur of 5. Wat is dit park ook weer mooi, heel anders dan de Grand Canyon en Joshua Tree. Ik heb hier ook veel meer gelopen (18,4 km) dan dat ik in de andere parken heb gedaan. 

Om 5 uur rij ik terug naar het hotel, check ik in en ruim ik de auto weer uit. Na even te hebben gezeten ga ik, op aanraden van het hotelpersoneel, eten bij the Moab Brewery. Dit is een bierbrouwerij waar ze ook een BBQ-restaurant hebben. Het eten was echt werkelijk waar heerlijk. Na het eten haal ik nog wat boodschappen bij de supermarkt en rij dan weer terug naar het hotel.

Morgen rij ik van Moab naar Bryce, een rit van ongeveer 4,5 uur. 

Reacties

Oma 15-06-2018 07:55 {{button-52056}}

Davey mooien foto's wat een maaltijd daar zou ik een hele week mee kunnen doen nu nog een dag en dan is Daniëlle er ook

c.bogaard 15-06-2018 08:21 {{button-52062}}

Goede morgen maar nog niet bij jouw Davey.
Ik had wel mee willen eten bij de bier brouwer.
Jij ziet de natuur met Hollandse ogen in een Amerikaans landschap verrassend .
Geniet ervan goede reis en tot morgen gisteren heb ik nog van onze nieuwe haring gesmuld.
opa.

Opa Hotting. 15-06-2018 17:14 {{button-52076}}

Je maakt wel lange afstanden zo met de auto maar je krijg er wel mooie foto,s voor terug. Mooi dat je de opladers hebt gekregen dat is toch prachtig dat het zo kan.Maak er morgen weer een mooie dag van en tot het volgende verslag.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan