Dag 10: Moab naar Bryce

Door Davey & Julian - 16-06-2018 04:30

Hallo, daar ben ik weer. 

Vandaag ben ik van Moab naar Bryce gereden. Een rit van 250 km, maar waar ik ruim 5 uur over heb gereden. Het laatste gedeelte van de hoofdweg af en bergop was erg druk en vol met bussen die moeite hadden met de helling. 

Vanochtend begon mijn dag om 7 uur. Nadat ik de auto had ingeruimd ben ik in Moab bij de supermarkt ontbijt gaan halen. Na het ontbijt te hebben gehaald ook weer de auto volgetankt. Om kwart voor 9 reed ik weg uit Moab. Onderweg mijn ontbijt opgegeten en even met m’n ouders gebeld. Om iets voor tweeën rij ik het parkeerterrein van het hotel op. Ik kan gelukkig meteen inchecken en FaceTime nog even met m’n ouders. 

Hierna ga ik naar Bryce Canyon National Park. Ik rij hier heel de weg uit om vervolgens op de terugweg bij elk uitkijkpunt te stoppen. Vervolgens eet ik wat in het park en loop ik de Navajo-trail tussen Sunset en Sunrise point. Hierbij loop ik geheel tussen de hoodoos (De rotsen waar Bryce bekend om staat). 

Na deze wandeling besluit ik om niet te wachten voor zonsondergang, door de velen wolken is de zon al niet meer zichtbaar en de windrichting sprak ook niet veel goeds. 

Morgen rij ik naar Las Vegas, hopelijk via Zion National Park. Het belooft een even lange rit als vandaag te worden. Om half 4 land m’n zusje als het goed is op Las Vegas, zij zal mij dan gaan vergezellen tot aan het eindpunt van deze reis: Los Angeles.

Reacties

Ma 16-06-2018 05:37 {{button-52092}}

Weer een mooi verslag Dave. Wij vertrekken zo naar Schiphol om Daan weg te brengen.
Waanzinnig dat jullie het laatste stukje samen doen.

c.bogaard 16-06-2018 08:08 {{button-52097}}

De dagen vliegen voorbij (Davey) al tien op een rij straks komt Daniëlle er bij en ik ben blij.
Voor jullie beide hoop ik dat de vakantie een feest gaat worden.
En blijft jullie daarbij volgen.
opa.

Oma 16-06-2018 08:35 {{button-52101}}

Davey wat een mooie foto's en verslag Davey nog bedankt voor je kaart vonden we heel leuk en nu gaan jullie samen genieten

Opa Hotting. 16-06-2018 17:28 {{button-52128}}

Hoy Davey je brief weer gelezen je hebt er maar druk mee iedere dag je auto in en uit te laden maar als hij weer gevuld is ga je weer een mooie dag tegemoet als ik zo eens lees. Maar vandaag komt er hulp want Je zus komt er aan wat heel mooi is voor jullie alle bij. Geniet nog van de laatste dagen en ik wacht weer op het volgende verslag. Opa Hotting.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan