2 okt. - opstaan met mist en de fik erin in Page - Dag 17

Door Jos&Nelleke Schelfhout - A couple of years ago

Van zon bij het opstaan niets te bekennen, alles grijs en geen butte te zien. In ons huis op wielen, wassen, eten, tanden poetsen, en rijden. Helaas blijft het grijs en nat en eindeloos lange wegen; ik val bijna in slaap. Uiteindelijk naderen we Page, en passeren de Antiplope Canyon. Daar willen we heen! Maar het blijkt dat daarvoor online geboekt moet worden. We besluiten door te rijden naar de geboekte camping Wahweap. We kunnen nog niet inchecken omdat blijkt dat het een uur vroeger is; we zijn weer terug in Arizona. Een extra lange dag dus!
We gaan eerst proberen online een tour te boeken in de Antilope Canyon; vandaag is alles vol maar we vinden een tour voor morgenmiddag in de Uppercanyon. Na nog even verder zoeken blijkt er ook nog plek te zijn voor de Lowercanyon; resultaat: 9.00 de Lower, 15.30 de Upper. Mocht er iets afvallen wegens de regen dan hebben we nog een kans! Na een lunch in de camper (regen) gaan we de Glen Canyon dam bekijken, wat indrukwekkend! Jammer dat vandaag de rondleidingen vol zitten. Morgen is nog wel plaats....  we boeken voor morgen om 12.30 uur. Lekker vol programma😊.
Ik wil nátuurlijk ook de Horseshoe Bend zien! Ook al regent het. Een kwartiertje rijden en een mile wandelen en ....  we zien de Horseshoe Bend in de mist. 
Eenmaal terug op de camping krijgen we een fantastische plek met zicht op het Lake Powell meer en de zon breekt door!  Genieten !!! Jos heeft een perfecte avond want je mag hier een fikkie stoken. En na een mooie zonsondergang gaat opnieuw de fik erin!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!