Sabine Lennips

Sabine Nadat ik mijn toeristische diploma heb gehaald in 2019, mocht ik gelijk beginnen bij Tioga Tours. Met mijn kennis van deze prachtige regio's help ik je graag bij het plannen van een unieke en onvergetelijke reiservaring. Of je nu van natuurlijke schoonheid houdt of stedelijke ontdekkingen, ik stel met veel plezier jouw ideale reis samen.

Zuidwest-Amerika

  In april/mei 2023 heb ik samen met mijn ouders per camper een prachtige rondreis door Zuidwest-Amerika mogen maken. We zijn begonnen in Las Vegas en zijn via onder andere Grand Canyon, Page, Monument Valley, Arches, Bryce en Zion doorgereden naar Sequoia en Yosemite. Hierna zijn we naar San Francisco gegaan om daarna via de kustroute af te zakken naar Los Angeles, waar onze reis er alweer op zat. We hebben ontzettend genoten van de diversiteit van dit gebied.

Mijn hoogtepunten van deze reis waren:

  1. Beren spotten in Yosemite National Park
  2. (minor) jackpot gewonnen in Las Vegas (met de nadruk op minor)
  3. De Delicate Arch wandeling in Arches
  4. Sterren kijken in de Grand Canyon
  5. De diversiteit van Zion
  6. de Antelope Canyon excursie bij Page
Sabine

New York

In maart 2022 ben ik in mijn eentje een week naar New York gegaan. Wat een ontzettend gave en diverse stad! Dagenlang heb ik kilometers rondgewandeld door deze fantastische stad. Ik heb uitzichtpunten bezocht, langs het vrijheidsbeeld gevaren en het 9/11 museum bezocht, maar ook urenlang in Central Park of Bryant Park gezeten, mensen kijken en een boekje lezen. New York verveelt nooit!

Tips:

  1. Bezoek uitzichtpunten zoals bijv. The Edge of The Summit
  2. Wandel over de Brooklyn Bridge naar de wijk Dumbo
  3. Neem de gratis ferry naar Staten Island: deze gaat langs het vrijheidsbeeld en op Staten Island zit op loopafstand een Outlet Shopping Centre.
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan