Nienke Nieuwenhuis

Reisadviseur Nienke Als reisliefhebber is het fantastisch om je te verdiepen in 2 schitterende landen: Amerika en Canada. Reizen is mijn passie en als je van je hobby je werk kunt maken, is dat geweldig! Na 12 jaar in de reiswereld gewerkt te hebben met bestemmingen dichter bij huis, ben ik in 2017 de uitdaging aangegaan bij Tioga Tours. Vertel me je reiswensen en ik help je graag bij het samenstellen van jouw droomreis!

Mijn Amerika en Canada bucketlists

  • Yellowstone: op zoek naar beren, bizons, geisers en hot springs
  • Stedentrip naar New York
  • De Sunshine Coast Trail lopen in BC, Canada
  • Escape from Alcatraz: zwemmen van Alcatraz naar San Francisco

Tip

  • Geocaching is fantastisch in Amerika, dus neem je GPS mee. Ze maken er vaak echt werk van en je vindt ludieke caches op prachtige en onontdekte plekken. De manier om het land eens op andere wijze te ontdekken.

West Amerika

In het voorjaar van 2018 staat een camperreis naar West Amerika gepland, tijd om dit prachtige land verder te ontdekken. Wandelschoenen aan, fotocamera en GPS mee en mijn dag kan beginnen. Ik kijk er erg naar uit om lekker te gaan wandelen in de natuurparken en het wildlife te gaan ontdekken.

Reisadviseur Nienke

Florida

In 2008 heb ik een korte autorondreis door Zuid-Florida gemaakt. Een heerlijke bestemming, niet in de laatste plaats vanwege het lekkere weer. Hoogtepunten voor mij waren Sanibel Island met het J.N. 'Ding' Darling Wildlife Refuge en de Anhinga Trail in de Everglades, waar ik oog in oog stond met een alligator.

Reisadviseur Nienke
Deze maand: laatste vroegboekkorting camperhuur
Bekijk acties per verhuurder
30% korting op Escape campervans in Miami en NYC!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Kom naar onze infodag in Zwolle op zaterdag 24 februari.
Meld je aan
{{javascripts}}