Henriëtte Hofstede

Reisadviseur Tioga Tours Na jaren op een algemeen reisbureau te hebben gewerkt, ben ik sinds 1 juni 2016 de uitdaging bij Tioga Tours aangegaan. Hier kan ik mij helemaal richten op Amerika en Canada, twee prachtige landen om rond te reizen.

Favoriete steden

  1. New York
  2. San Francisco
  3. New Orleans

Favoriete parken

  1. Zion National Park
  2. Yosemite National Park
  3. Bryce Canyon National Park

Reistips

  • Huur een fiets in San Francisco en fiets de Golden Gate Bridge over, bezoek het gezellige Sausalito en neem de ferry terug
  • Boek een helikoptervlucht boven de Grand Canyon

Rondreis West-Amerika

Samen met collega Irene heb ik een prachtige rondreis door West-Amerika gemaakt. De reis begon in het relaxte San Francisco, waar je heerlijk kunt rondstruinen in Chinatown of de hippiewijk. Natuurlijk mag een ritje met de cable car en een bezoek aan Alcatraz niet ontbreken! Daarna reden we met de camper naar Yosemite. Een prachtig groen park met hoge bergen en watervallen. Andere parken die we bezochten: Zion, Bryce, Capitol Reef, Arches, Monument Valley, Page en de Grand Canyon. Stuk voor stuk prachtig! Ik vond het fijn dat je in de meeste parken gebruik kunt maken van gratis shuttlebussen. Op de route richting Las Vegas hebben we een stukje van Route 66 gereden. Stop onderweg bij de Hackberry General Store om leuke souvenirs te scoren. De reis eindigde in Las Vegas. De strip met zijn hotels, casino’s en overweldigende neonverlichting. Je kijkt er je ogen uit! Het was een fantastische reis, vooral de afwisseling van steden en de natuurparken sprak mij erg aan.

Reisadviseur Henriëtte
Kom langs op de infodag in Zwolle op zaterdag 21 april!
Meer info en aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
10% korting op de huurdagen en all inclusive-pakket bij El Monte RV!
Bekijk prijzen & voorwaarden
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden