Henriëtte Hofstede

Reisadviseur Tioga Tours Na jaren op een algemeen reisbureau te hebben gewerkt, ben ik sinds 1 juni 2016 de uitdaging bij Tioga Tours aangegaan. Hier kan ik mij helemaal richten op Amerika en Canada, twee prachtige landen om rond te reizen.

Favoriete steden

  1. New York
  2. San Francisco
  3. New Orleans

Favoriete parken

  1. Zion National Park
  2. Yosemite National Park
  3. Bryce Canyon National Park

Reistips

  • Huur een fiets in San Francisco en fiets de Golden Gate Bridge over, bezoek het gezellige Sausalito en neem de ferry terug
  • Boek een helikoptervlucht boven de Grand Canyon

Rondreis West-Amerika

Samen met collega Irene heb ik een prachtige rondreis door West-Amerika gemaakt. De reis begon in het relaxte San Francisco, waar je heerlijk kunt rondstruinen in Chinatown of de hippiewijk. Natuurlijk mag een ritje met de cable car en een bezoek aan Alcatraz niet ontbreken! Daarna reden we met de camper naar Yosemite. Een prachtig groen park met hoge bergen en watervallen. Andere parken die we bezochten: Zion, Bryce, Capitol Reef, Arches, Monument Valley, Page en de Grand Canyon. Stuk voor stuk prachtig! Ik vond het fijn dat je in de meeste parken gebruik kunt maken van gratis shuttlebussen. Op de route richting Las Vegas hebben we een stukje van Route 66 gereden. Stop onderweg bij de Hackberry General Store om leuke souvenirs te scoren. De reis eindigde in Las Vegas. De strip met zijn hotels, casino’s en overweldigende neonverlichting. Je kijkt er je ogen uit! Het was een fantastische reis, vooral de afwisseling van steden en de natuurparken sprak mij erg aan.

Reisadviseur Henriëtte
Deze maand: laatste vroegboekkorting camperhuur
Bekijk acties per verhuurder
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Kom naar onze infodag in Zwolle op 27 januari of op 10 of 24 februari.
Meld je aan