Brenda Raadschelders

Reisadviseur Brenda Na een flink aantal jaren ervaring als reisbureaumedewerker werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. In oktober 2017 ben ik bij Tioga Tours gestart als reisspecialist Amerika & Canada. Deze twee prachtige bestemmingen hebben zoveel te bieden waardoor elke dag weer inspirerend is. En wat is er nu mooier dan elke dag klanten blij te kunnen maken met hun perfecte droomreis…

Top 3 steden:

  1. New York
  2. San Francisco
  3. Vancouver

Top 3 Nationale Parken:

  1. Yellowstone National Park
  2. Zion National Park
  3. Jasper en Banff National Park

West-Amerika:

Ik kijk er erg naar uit om in het voorjaar van 2018 zelf per camper West-Amerika te gaan ontdekken! Als echt "buitenmens" lijkt het me heerlijk om ’s avond bij mijn eigen vuurtje te zitten, na een dag vol activiteiten zoals het lopen van een mooie trail of raften op een wilde rivier.

West-Canada:

Ik heb erg genoten van mijn reis door West-Canada. Vooral de nationale parken Jasper en Banff vond ik geweldig, door de afwisseling van de mooie meren, gletsjers en bergen. Vancouver is een super groene, vriendelijk stad en natuurlijk mag een bezoek aan Vancouver Island met z’n Engelse invloeden zeker niet ontbreken.

Reisadviseur Brenda

Orlando, Florida

Orlando is de stad van de attractieparken. Zelf vond ik het Epcot Center heel mooi. Uiteraard is een bezoek aan de Universal Studio’s een bijzondere belevenis, maar ook Seaworld en Disneyworld zijn absoluut een bezoek waard. En sinds 2017 kunnen ook de liefhebbers van lego in Orlando het nieuwe Legoland Florida bezoeken!

Reisadviseur Brenda
Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 16 juni!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden
{{javascripts}}