Brenda Raadschelders

Reisadviseur Brenda Na een flink aantal jaren ervaring als reisbureaumedewerker werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. In oktober 2017 ben ik bij Tioga Tours gestart als reisspecialist Amerika & Canada. Deze twee prachtige bestemmingen hebben zoveel te bieden waardoor elke dag weer inspirerend is. En wat is er nu mooier dan elke dag klanten blij te kunnen maken met hun perfecte droomreis…

Favoriete steden

  1. New York
  2. San Francisco
  3. Vancouver

Favoriete parken

  1. Yellowstone National Park
  2. Zion National Park
  3. Jasper en Banff National Park

West-Amerika:

Ik kijk er erg naar uit om in het voorjaar van 2018 zelf per camper West-Amerika te gaan ontdekken! Als echt "buitenmens" lijkt het me heerlijk om ’s avond bij mijn eigen vuurtje te zitten, na een dag vol activiteiten zoals het lopen van een mooie trail of raften op een wilde rivier.

West-Canada:

Ik heb erg genoten van mijn reis door West-Canada. Vooral de nationale parken Jasper en Banff vond ik geweldig, door de afwisseling van de mooie meren, gletsjers en bergen. Vancouver is een super groene, vriendelijk stad en natuurlijk mag een bezoek aan Vancouver Island met z’n Engelse invloeden zeker niet ontbreken.

Reisadviseur Brenda

Orlando, Florida

Orlando is de stad van de attractieparken. Zelf vond ik het Epcot Center heel mooi. Uiteraard is een bezoek aan de Universal Studio’s een bijzondere belevenis, maar ook Seaworld en Disneyworld zijn absoluut een bezoek waard. En sinds 2017 kunnen ook de liefhebbers van lego in Orlando het nieuwe Legoland Florida bezoeken!

Reisadviseur Brenda
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 11 mei naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie
{{javascripts}}