Brenda Raadschelders

Reisadviseur Brenda Na 25 jaar ervaring op het reisbureau werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. In oktober 2017 ben ik bij Tioga Tours gestart als reisspecialist Amerika & Canada. Deze twee prachtige bestemmingen hebben zoveel te bieden waardoor elke dag weer inspirerend is. En wat is er nu mooier dan elke dag klanten blij te kunnen maken met hun perfecte droomreis…

Favoriete steden

  1. New York & Washington
  2. San Francisco
  3. Vancouver & Victoria

Favoriete parken

  1. Yellowstone National Park
  2. Zion National Park
  3. Jasper en Banff National Park

West-Amerika:

In het voorjaar van 2018 heb ik per camper een prachtige rondreis door Zuidwest-Amerika gemaakt! Ik heb ik genoten van de zeer gevarieerde natuur in de Nationale Parken. Als echt "buitenmens" vond het heerlijk om ’s avond bij mijn eigen vuurtje te zitten, na een dag vol activiteiten. En met een helicoptertour boven de Grand Canyon was deze reis echt compleet!

Reisadviseur Brenda

New England & Oost Canada

Eind 2018 heb ik een autorondreis door New England (Noordoost-Amerika) mogen maken, de perfecte tijd om de Indian Summer te beleven. Een bezoek aan de Niagara Falls, met tour "behind the falls" mocht niet ontbreken. In mei 2019 heb ik per camper Oost-Canada verkend, een mooie combinatie van de ruige natuur en de mooie steden, Toronto, Ottawa, Quebec en Montréal. Het Noordoosten van de USA kan heel goed worden gecombineerd met Oost-Canada, een leuke manier om de hoogtepunten van beide landen in één reis te ontdekken!

Reisadviseur Brenda

West-Canada:

Ik heb erg genoten van mijn autorondreis door West-Canada. Vooral de nationale parken Jasper en Banff vond ik geweldig, door de afwisseling van de mooie meren, gletsjers en bergen. Vancouver is een super groene, vriendelijk stad en natuurlijk mag een bezoek aan Vancouver Island met z’n Engelse invloeden zeker niet ontbreken. Op dit Eiland is zoveel te zien en te doen, dat ik in 2020 opnieuw afreis naar Vancouver Island!

Reisadviseur Brenda

Orlando, Florida

Orlando is de stad van de attractieparken. Zelf vond ik het Epcot Center heel mooi. Uiteraard is een bezoek aan de Universal Studio’s een bijzondere belevenis, maar ook Seaworld en Disneyworld zijn absoluut een bezoek waard. En sinds 2017 kunnen ook de liefhebbers van lego in Orlando het nieuwe Legoland Florida bezoeken!

Reisadviseur Brenda
16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}