Chantal Veldhoen

Reisadviseur Chantal Na 12 jaar gewerkt te hebben voor een grote touroperator, was ik op zoek naar een mooi nieuw avontuur. Deze heb ik gevonden bij Tioga Tours en sinds 1 oktober 2018 ben ik hier met veel plezier werkzaam. Mijn allergrootste droom, wat al heel lang op mijn lijstje staat, is een cruise maken door Alaska. Wie weet komt deze droom nu wel uit! Bij Tioga Tours hoop ik met al mijn reiservaring iedereen enthousiast te maken voor een mooie reis naar Canada of Amerika!

Favoriete steden

  1. Toronto
  2. New York
  3. Washington

Op mijn bucketlist

  • Een cruise door het schitterende Alaska
  • Naar West-Canada om grizzly beren en orka’s te spotten
  • Yellowstone National Park

Tips

  • Mocht je op een zondag in New York zijn, dan is het super leuk om ‘s ochtends een kerkdienst bij te wonen inclusief gospel koor. Ook al ga je zelf nooit naar de kerk, dit was heel gaaf om mee te maken. Ik ben zelf naar een kerk gegaan en daar mochten toeristen achterin de kerk plaatsnemen om de dienst bij te wonen.
  • Wil je een mooi uitzicht over New York? Kies dan voor Top of the Rock (Rockefeller Center) in plaats van Empire State Building. Groot pluspunt is dat je vanaf hier ook de Empire State Building ziet, perfect uitzicht hebt op Central Park en minder lange wachtrijen hebt dan bij de Empire State Building. Helemaal leuk is om aan het eind van de middag te gaan en dan te blijven tot de zon ondergaat. Super mooi!
  • Wanneer je naar Key West gaat is het een must om de mooiste zonsondergang ter wereld te bekijken. Kom vlak voor de zon ondergaat naar Mallory Square en zoek een goed plekje uit. Het enige wat je nog maar hoeft te doen is genieten.
Reisadviseur Chantal
Infodag zat. 23 nov @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan
{{javascripts}}