Chantal Scheffer

Reisadviseur Chantal In de tijd dat ik werkzaam was op het reisbureau heb ik veel landen bezocht en ook mooie rondreizen mogen maken. Onze road trip door Zuidwest-Amerika was zeker een van de mooisten. Vanaf juni 2022 ben ik werkzaam bij Tioga Tours.

Favoriete steden

  1. New York
  2. San Francisco
Reisadviseur Chantal

Op mijn bucketlist

  • Yellowstone National Park
  • Florida
  • Vancouver Island
  • Eigenlijk wil ik alles wel zien ;-)

Tips

  • Het uitzicht over New York vanaf het Empire State Building
  • In New York fietsen door Central Park
  • Een bezoek aan Alcatraz in San Francisco

New York

Mijn eerste kennismaking met Amerika was met een studiereis naar New York. Wat een geweldige stad en wat voel je je hier klein tussen al die wolkenkrabbers. Wat heb ik hier veel kilometers te voet afgelegd en veel gezien. Zelf vond ik Central Park erg mooi en vanaf de hoogste etage van het Empire State Building en Top of the Rock heb je een prachtig uitzicht over de stad. Leuk om er een overdag en de ander in de avond te bezoeken.

Reisadviseur Chantal

Autoreis Zuidwest-Amerika

Begin juni starten we onze reis per auto door Zuidwest-Amerika. Een reis met veel afwisseling van leuke steden zoals San Francisco, Los Angeles, San Diego en Las Vegas. Met name San Francisco vond ik erg leuk. We hebben de verschillende wijken bezocht zoals Fisherman’s Warf, Little Italy en Chinatown. We hebben gereden over de Golden Gate Bridge en natuurlijk Alcatraz bezocht.

Reisadviseur Chantal

Mijn favoriet Yosemite National Park

Ook de nationale parken vond ik erg mooi en ze zijn allemaal heel verschillend. Yosemite National Park vond ik echt prachtig. We waren hier begin juni en dan zijn er veel watervallen te zien. Ook Zion National Park was favoriet. Hier kan je een mooie wandeling maken langs de uitgeslepen kloof.

Reisadviseur Chantal
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}