Las Vegas - Grand Canyon

Door Dirk en Linda - 07-07-2009 19:29 Vandaag vroeg opgestaan om de camper die we gereserveerd hadden bij Cruise America op te halen. We hadden een Early Bird pakket genomen zodat we vroeg op weg konden. Bij CA aangekomen kregen we eerst een voorlichtingsvideo te zien van een half uurtje. Hierna hebben we de camper bekeken en konden we op pad. Dit was toch wel behoorlijk spannend, zeker als je nog nooit met zoiets gereden hebt. Vol spanning reden we direct naar de eerste de beste Walmart. Hier dachten we even snel boodschappen te doen. Helaas viel dit een beetje tegen want een Walmart is echt gigantisch groot. Na anderhalf uur hadden we onze boodschappen en konden we onze weg vervolgen naar de Grand Canyon.

Na enkele mijlen rij je over de reusachtige Hoover Dam. Hier zijn we even gestopt om dit bouwwerk te bekijken.



Hierna zijn we verder gereden en na een tocht van ongeveer 5 uur kwamen we rond 19 uur aan op Mather Campground. Deze hadden we vantevoren gereserveerd en dat was maar goed ook want voor de rest was hij vol. Dit is een prachtige camping in het bos vlak bij de Canyon zelf.
Na de lange rit hadden we wel een biertje verdiend en hebben we soep met een broodje gegeten. Toen het donker begon te worden hebben we nog een vuurtje gemaakt en zijn we op tijd gaan slapen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan