San Francisco

Door Dirk en Linda - A long time ago Voordat we San Francisco gingen ontdekken moesten we onze camper gaan inleveren bij Cruise America. Hier ging alles vrij snel en konden we snel vertrekken. Omdat we een Early bird pakket hadden werden we met de taxi naar ons hotel midden in SF gebracht. Onderweg hebben we met onze taxichauffeur gepraat over de politiek in Amerika. Leuk om te doen.

Eerst ff inchecken in ons hotel, het Cova Hotel, en daarna met de shuttle van het hotel naar Union Square. Als je dan uitstapt schrik je wel even van alle grote gebouwen. We wilden eigenlijk direct naar Fishermans Warf om hier eerst eens wat rond te kijken. En wat doe je dan in SF, dan pak je de Cable car.Een erg leuke ervaring om hier eens in te staan.

Op Fishermans Warf hebben we onze ogen uitgekeken. Wat een leuk gedeelte van de stad is dit. Leuke en aparte winkels.
En het eerste waar je aan denkt als je in SF bent, is de Golden gate Bridge. deze wilden we dan ook erg graag van dichtbij zien. De beste manier was om te fietsen, dus hebben we 2 fietsen gehuurd. Heerlijk langs de boulevard fietsen richting de Bridge.Hoe dichter je bij dit prachtige bouwwerk komt, hoe groter en imposanter hij wordt. Wat is dit een gave brug. Omdat we toch echt nog dichterbij wilden komen dan een paar uitzichtpunten zijn we de brug opgefietst. Boven op de brug komt hij pas echt goed tot zijn recht. Wat een reusachtig ding is dat eigenlijk. Als je er overheen fietst moet je oppassen vanwege de sterke wind die er waait maar dit maakt het nog spannender dan het al is op deze hoogte.

Hierna zijn we rustig terug gefietst en hebben we ze weer ingeleverd.
Hierna was pier 39 aan de beurt. Dit is een pier die is ingericht als een soort winkelstraatje in een pretpark. Het lijkt alsof je in een sprookje loopt. Erg gezellig en leuk.
Hier hebben we dan ook gegeten in een restaurantje waar je uitzicht had op de tientallen zeeleeuwen die op de houten vlonders in de zee lagen.Hierna zijn we met de shuttlebus van het hotel terug gegaan en hebben we nog een beetje ge-internet en zijn we om 22.30 uur i slaap gevallen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!