Grand Canyon - Page

Door Dirk en Linda - 15-07-2009 21:20 Vandaag zijn we vroeg opgestaan omdat we de zonsopgang in de Grand Canyon wouden zien. Om 4.15 uur ging de wekker en zijn we opgestaan om vervolgens naar Yavapai Point te wandelen. Om 5.12 uur zou de zon opkomen maar vanwege de bewolking was dit niet zo goed te zien. Jammer, maar ondanks de bewolking was het toch een prachtig uitzicht over de Canyon.



Na anderhalf uur zijn we terug naar de camper gegaan en hebben we ontbeten. hierna zijn we met de shuttlebus door het park gegaan en hebben we diverse uitzichtpunten bekeken. De ene nog mooier dan de andere. Wat is dit waanzinnign mooi en groot.



Om 11 uur hebben we Mather campground verlaten en zijn we richting Page gereden. Je rijd dan langs de canyon af wat een aantal prachtige vergezichten opleverd. Na dik 3,5 uur rijden kwamen we bij Horseshoe Bend aan. Hier moest je eerst een stukje lopen voordat je er was. Maar als je er was kon je genieten van een geweldig uitzicht over een rivier die zichzelf door de rotsen een weg had gebaand.



Hierna  zijn we verder gereden naar de Antelope canyon. We konden met de laatste tour van de dag mee en om 16.15 uur waren we in de canyon voor een rondleiding door de indianen. Omdat de lichtinval niet optimaal was, was het moeilijk om foto's te maken, maar het bleef een prachtig gezicht.



Om 18.00 uur hadden we een campground gevonden en hebben we de BBQ aangemaakt. Hierna kwam er snel een einde aan deze prachtige maar vermoeiende dag.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan