camping vol!!!

Door J.G. Dooms - 23-08-2012 02:40

Onderweg richting zuiden nog langs een winery geweest. Heerlijke wijn gekocht, net als alle Californische wijnen in California niet te betalen, maar dat terzijde...

In Santa Cruz nog naar de kermis aan de boulevard geweest, waar Jonas genoot van een wel heel aparte lekkernij: bacon met chocola... Smaken verschillen, zullen we maar zeggen. Al vrij laat vertrokken we weer richting zuiden, op zoek naar een campground in Pismo Beach.

In Pismo Beach op zoek naar de camping, snel gevonden, maar helaas: vol!!! Dat was ons nog niet eerder overkomen, maar het moest wel een keer gebeuren natuurlijk: wij reserveren namelijk helemaal niets vantevoren en wanen ons echte zigeuners, die op goed geluk van plaats naar plaats trekken. Langs de snelweg nog een 'dry camping' gevonden: zonder stroom, water en sewer. Maar voor 1 nacht prima te doen met onze selfcontaining RV!

In het Deense(!) plaatsje Solvang 3 nachten gestaan op RV Campground Flying Flags. Heerlijk zwembad, lekker uitgerust (waarvan eigenlijk, zou je zeggen na zoveel weken vakantie...), op de lege kampeerplekken gevoetbald en wederom 2 avonden film bij de pool! Erg gezellig, daar in het Deense en een geweldige campground!

Op naar LA!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie