Morro Bay - Monterray noord

Door G. Poel - A long time ago

Woensdag ochtend de 22e starrtten Mariska, Ilona, Ronald en George met een rondje hardlopen. Een rustig weggetje was goed voor 4km of 9 km. De 4 leek Mariska wel erg lang en de 9km had slechts één deelnemer. Na het ontbijt even zwemmen in het zwembad dat nagenoeg prive was. Met naast het zwembad een spa bad met water van 41 graden was het aardig lux voor ons. We vertrokken vroeg in de middag naar de volgende camping. Onderweg langs de kust van zuid naar noord kwamen we een heleboel mooie uitzichtspunten en rotsen tegen, waar we een heleboel foto's gemaakt hebben.

Daarbij was een rondtour op Hearst Castle ook een onderdeel. Het zag er daar geweldig uit met uitzicht op de Pacific vanaf 500m hoogte over glooiende heuvels met veel fruit, vee en ook arenden.  Dat Ilona niet mocht zwemmen in de 2 schitterende zwembaden vond ze nog het ergste. Ze had zo een duikje willen nemen.
Even verder op de route de zeeolifanten bekeken die een aardige robbertjes aan het vechten waren met 1500-2000kg spek aan elke kant.

Op het laatst waren we wat 'uitzicht moe''. Het super uitzichtpunt van de kust liep via een ingang van een park. Toen we met de camper bijna vastzaten met de bodem op een boomwortel (grote boom!) zijn we maar gedraaid, we hadden al meer dan genoeg gezien. In de avond na de boodschappen besloten we direct maar te eten. De slide out ging uit op het parkeerterrein voor de winkel; de taco's smaakten prima.

Het vinden van een camping was lastiger. Onze beoogde camping met uitzicht hielp ons niet zo nu we in het donker reden. Uiteindelijk op een State Beach beland bij veel mist en een guur windje. Het bord zij iets over 21 foot max camper, maar volgens George kon er ook 31 gestaan hebben. De volgende ochtend ontdekten we dat parkeren na 8 uur 's avonds verboden was en die 21 klopte ook. Prima geslapen ondanks alles met bovendien een mooi WC blok achter ons. Het valt op dat waar je ook komt een openbare WC beschikbaar is die altijd netjes is en geen juffrouw met schoteltjes heeft. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!