25-09-2012 Arches National Park

Door W.J. Harder - A long time ago

Om 8.00 zijn we al op pad gegaan zodat we een heerlijke lange dag hadden en we zo veel mogelijk konden gaan zien.

Kon Arches nog overtreffen nadat we al zoveel moois hadden gezien? Ja dus!!!

Allemaal natuurlijk gevormde gigantische grote rots bogen in een oranje/rode kleur en dat midden in een prachtige woestijn.

Bij de tweede hyke van vandaag bleken we met zijn vieren helemaal alleen bij de Arch te staan. Hier was het oogverblindend mooi. Doodstil, meer dan prachtig uitzicht, kippevel en ongeloof dat dit bestaat. Hier hebben we gewoon even een kwartiertje gezeten, niks zeggen en genieten.

Het hyke pad wat we hadden genomen zou door de Arch heen lopen en dan in een loop weer terug naar waar we vandaan kwamen, echter was dit niet heel duidelijk aangegeven en waren we al snel het pad kwijt, al hoewel als je de mannen moest geloven waren er overal alleen maar paden 'want hier staan voetstappen'. De enige duidelijke voetstappen die we tegen kwamen moeten echter van een hert of zwijn of iets dergelijks geweest zijn.

Gewoon doorlopen met een beetje Comment Sense, wather en some good feet en na een tijdje over een vlakte met cactussen te hebben gelopen zagen we een eind verder op gelukkig weer mensen over het pad wandelen. We were going WILD!!!

Zo ging het ongeveer de hele dag door dus was volop genieten. 

Uiteindelijk waren we rond 3 uur het park door en besloten we onze reis alvast door te zetten richting Monument Valley zodat we morgen ochtend niet zover hoefde te rijden.

Een slaapplaats gevonden in het plaatsje Blanding waar we heerlijk hebben geBBQ, om vervolgens de strijd der mannen en vrouwen op het Keez-bord voort te zetten. Al hoewel de wijntjes net zo goed smaakte als gister winsten de mannen er toch 2-3 van te maken :(  

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!