02/10/2012 LA

Door W.J. Harder - A long time ago

Vandaag een gezellig tripje naar Universal Studio's. Om 9 uur die kant op gegaan zodat we omstreeks 10:00 uur bij Universal zouden zijn. Op de highway bleek het ongelooflijk druk maar godzijdank hebben ze in Amerika carpool lanes. Aangezien wij met meer dan twee in een voertuig zitten maakten wij hier gretig gebruik van.  Dankzij deze kwamen wij 10 uur aan bij Universal.

Universal bleek een super leuk park met leuke en mooie attracties. Met een treintje door de studios gereden waar zo'n beetje alle leuke series en films worden opgenomen. Het blijkt een wereld van kunsstof te zijn die je de illusie geven dat je in een echte wereld zit. Onze illussie met betrekking tot het maken van films is hierdoor wel volledig ingestort.  Hele gezellige en zeer warme dag gehad! Gelukkig was universal hier op voorbereid en stonden er overal nevel douches.

Inmiddels was het al half 6 maar wilden we nog wel heel graag naar Hollywood ,(walk of fame), Rodeo Drive en Beverly Hills. Dit bleek een bijna onmogelijke opgave gezien het enorm drukke verkeer in de stad. Dus....Hanneke wilde heel graag Hollywood boulevard op maar we konden de kamper nergens kwijt. San en steef dus ons afgezet voor de boulevard en zij zijn boodschappen gaan doen voor het avondeten.

Vervolgens wilden we eigenlijk zo snel mogelijk LA uitrijden want we hadden de drukte hier wel een beetje heel erg gezien. Onderweg nog in het donker door Rodeo Drive gereden bij toeval. Er viel natuurlijk niks te zien hier aangezien het donker was en alles al gesloten. Ook dwars door Beverly Hills gereden en na twee uur rijden, eindelijk LA uit. Vervolgens op zoek naar een kamping langs de highway 1. Dit bleek wederom een zo goed als kansloze missie. Na nog eens een uur rijden en twee kronkelige bergwegen verder, eindelijk een camping bij malibu. Iedereen behoorlijk geiiriteerd en uitgehongerd dus nog snel een stukje pizza van gisteren opgepiept met een stokbroodje er bij. En na een biertje de gemoederen weer bedaard .

Morgen op naar Santa Barbara. Gelukkig deze keer wat minder lang rijden.  

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!