Dinsdag 5 augustus

Door Daniëlle Bakker - A long time ago

Dinsdag 5 augustus

Allereerst, ik heb geen idee wanneer ik deze reisverslagen kan plaatsen, want er zijn weinig plaatsen waar WIFI is in de Rockies. 

Vandaag uitgeslapen!!!! Tot wel half 8. De kinderen tot half 9. 
Ik wilde gaan douchen op de campground, douche in reparatie. Dan maar met de camper naar de andere douche op het terrein. Dat deden we met de camper, omdat het echt een pittig eindje lopen is. Daar aangekomen, staat er bij de dames een rij van 3. Ik, heel geduldig😕, ben maar achteraan aangesloten. De vrouwen die onder de douche stonden, hoorde ik alleen maar roepen, dat het freezing cold was. Dat is een fijn vooruitzicht. Na dat ik dat 5 minuten had aangehoord, heb ik toch maar besloten om in de camper te douchen. Ook niet ideaal, maar warmer dan daar. Paul, die bikkel heeft dus wel gewoon onder een freezing koude douche gestaan. Hij was wel meteen wakker.. De meiden gedoucht, in de camper, ontbeten en weer op weg naar het Icefield Centre. Onderweg eerst nog gestopt bij 2 watervallen. Mooi om te zien. De kinderen vonden het ook wel leuk. Dan maar weer verder om over de Skywalk te gaan lopen. Dat is een soort van brug, van glas, aan één kant  om de berg heen, boven de afgrond. Die brug zit met ijzeren pinnen 16 meter in de berg vastgemaakt. Als je dus naar beneden kijkt, kijk je zo de afgrond in. Ook dit was weer een enorm leuke attractie voor iemand met hoogtevrees. Ook deze kunnen we weer afvinken. Eerlijk is eerlijk. Dit wordt niet het hoogtepunt van onze vakantie. Op de terugweg, kwamen we een “kleine” waterval tegen langs de weg. Hier zijn we naar halverwege de waterval geklommen. Dit was dus wel heel erg leuk en nog gratis ook!!! We blijven Nederlanders. Na een voor mij spannende klim weer terug naar beneden, zijn we naar de volgende waterval gereden. Mooi, mede door alle potholes die door het water zijn uitgesleten. Daarna nog even boodschappen in Jasper gedaan en hup naar de campground. Nog een nachtje langer bijgeboekt hier zodat we morgenavond ook nog een plekje hebben om te slapen. Gelukkig hebben we weer lekker buiten gegeten. Gezellig tussen de Elks/Elken.... 

Reacties

Jacky A long time ago

Lieve Danielle, Paul & Kids, wat een mooie reis maken jullie, het Icefield Centre was voorheen The Colombian Icefields. Zo apart dat je op de gletsjer rijdt, en dan kijkt in de kloven van het ijs. Jasper & Banff leuke plaatsen. Helemaal The Rocky Mountains, mooie meren en schitterende bossen.

Nog veel plezier. Take Care!

T.Bakker A long time ago

Hoi Kids,fijn weer wat van jullie te horen.
Hopelijk gaat alles naar wens, zo te lezen wel.

groetjes,
Pa en Ma

Mariëtte A long time ago

Wat een leuke verhalen; ik hoor het jou gewoon zeggen!!

Ik zie jullie volgend jaar ook wel met een vouwcaravan naar Spanje rijden nu jullie gewend zijn aan 'back to basics' 😉

X
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!