Donderdag 14 augustus

Door Daniëlle Bakker - A long time ago

Donderdag 14 augustus
Om 6 uur opgestaan, tenminste Paul en ik. We hebben de kinderen in ons bed gelegd( die slapen normaal boven de bestuurderscabine) en zijn tegen 7 uur weggereden.  We gaan vandaag naar Vancouver Island en willen de Ferry van 10.15 uur hebben. Het is ongeveer 2 uur rijden, maar we moeten richting Vancouver, dus het zal best druk worden. Om half 10 rijden we voor bij het loket van de Ferry en kopen een kaartje. We krijgen aan het loket te horen, dat het niet zeker is of we nog mee kunnen. Hopen dan maar. Er staan allemaal rijen met nummers en jij krijgt te horen in welke rij je moet gaan staan. En dan maar afwachten. Om 10 uur gaan de rijen rijden en het geluk staat weer aan onze kant, want wij mogen de boot op. De auto achter ons ook nog, maar dan stopt het. De overtocht duurt iets meer dan 2 uur. Lekker even buiten gestaan, in het winkeltje gekeken, geluncht (om half 12 aan de patat en cheeseburgers), nog even naar buiten en we worden verzocht om weer in onze voertuigen te gaan zitten, omdat we er zijn. 
Nog 15 km naar de campground en we staan weer. Mooi plekkie met uitzicht op ,bijna de zee. Natuurlijk even bij het water gekeken en besloten om te gaan kanoën. Wat niemand ons vertelde, was dat het laag water was, conclusie, we hebben meer door het water gelopen, met de kano achter ons aantrekkend, dan dat we daadwerkelijk gevaren hebben. In het begin was het nog wel grappig, dat we de hele tijd vast liepen, maar al snel was de lol was snel voorbij. Gelukkig hadden de kinderen en ik waterschoenen aan, maar mijn man, zeer eigenwijs, vond dat ECHT niet nodig. Misschien wel slim, want nu liepen wij met die kano’s door het lage water te zeulen en Paul liep langs de kant.😉. Vervolgens nog even in het zonnetje zitten lezen, daarna nog even naar het centrum, stukje langs het water gelopen, hot dog gegeten en weer terug naar de campground. Vannacht wakker geworden van een enorme regenbui en wat ben ik blij dat we niet in een tent zitten. 

Inmiddels is het vrijdag 15 augustus, dat betekent, dat we de camper precies over 1 week moeten inleveren. We kunnen ons geen van allen voorstellen, dat we al 3,weken onderweg zijn. Goed teken.......

Reacties

Githa A long time ago

hahaha er zijn een heleboel mensen in Europa op vakantie, die heel blij zijn dat ze niet in een tent zitten... Misschien nog ergens anders een kano pakken?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!