Wat is ie groot!

Door W.P. Gravesteijn - 03-06-2014 07:13

Het thema van vandaag "wat is ie groot"

Na een vlotte vlucht naar Denver ter plekke een taxi geregeld een aardige herintredende donkere taxi chauffeur van het type magere Sammy Davis jr.

Hij wist ons naar de Road Beer te brengen, via een ATM, want ja ritje, fooi....

En na wat gesteggel op het bureau van de Beer zagen we hem staan, 

Wat was ie groot!, we bleken een 30 foot/feet gevaarte te hebben gehuurd, splinternieuw met twee enorme slide outs. Indrukwekkend

Na de gebruikelijke, prettige, instructies kwam de volgende verrassing:

Wat was ie groot!!!, uit het aanrecht kwam met een druk op de knop een enorm LCD scherm naar boven van het formaat belachelijk of iets groter, indrukwekkend, wederom. 

Vervolgens de draaicirkel, wat is ie groot, als je tenminste nog van een cirkel kunt sprken. Om te keren is minsten een formaat rode plein noodzakelijk.

Maar goed, het gevaarte bij de Wallmart geparkeerd, ook al geen sinecure. En dan natuurlijk, wat is ie groot, een rib van de gebroeders Lloyds. Het blijkt immers prachtig BBQ weer. Maar helaas, geen wijn in deze grootgrutter. Na enige omzwervingen naar een liquor store in Douglas gekacheld. De parkeerplaats was er bijna leeg, dus we konden ons karretje net kwijt. FF naar binnen voor ons laatste wat is ie groot momentje van de dag, ze ahdden zowaar een fles Chardonnay die dit keer wel genoeg was voor een avondje An en Ien.

We hebben net het ribje en nog wat lekkers weggewerkt, heerlijk. Nu lekker relaxen en morgen richting Yellowstone.

 

 

 

Reacties

Banaan 58 03-06-2014 15:39

Ik wil natuurlijk niet zeuren en ben blij met jullie informatie voor de hardwerkende achterblijvers, maar zouden jullie de fotos ook rechtop kunnen plaatsen? XD veel plezier in yellow stone! Doe de bizons de groetjes. en geen beren knuffelen!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan