Rondje SF

Door W.P. Gravesteijn - A long time ago

Na ons uitgebreide ontbijt, waarbij we een stuk VS-Duitsland hebben kunnen kijken zijn we eerst naar SF gereden waar Wim nog even langs een klant van In werk is gegaan. Erg leuke ontvangst. Daarna zijn we een stk van de scenic route gaan rijden, door een paarvhele steile stukken, leuk om te doen en uiteraard crooked Lombard afgedaald met Maxima. Tussen een haag fotografen zijn we veilig naar beneden gekronkeld, lamgs het park naar de kust gereden waar het behoorlijk mistig was. Langs de kust op de mooi 1 snelweg naar het zuiden gereden. Bij San Mateo hebben we een lekkere milkshake en wat ander spul weggewerkt. Het dorpje baadde in de zon. 

Daarna zijn we doorgereden naar Halfmoon bay, waar we alweer inde zon lekker bij een vissershaven hebbenngewandeld (twee zeehonden gespot). Heerlijk. Toen verder over de 92 naar de Stanford Universiteit. Daar hebben we heerlijk n prachtig weer over het indrukwekkende terrein gewandeld. We wildeqn er nog een toren beklimmen, maar het duurde de concierge te lang voordat de dames hun plasje hadden gepleegd. Jammer. 

Daarna zijn we over de drukke 101 tug naar SF gereden. we moesten bij Ghiardelli nog een coupje eten en wat bestellingen afwerken. Is beide gelukt, zodat we voldaan weer naar het hotel zijn terug gereden. Na het altijd weer stressvolle koffers pakken zijjn we even vliegtuigen wezen spotten. Bij het hotel komen de vliegtuigen ongeveer op ooghoogte langs, erg leuk. Je hebt ook een sachittend uitzicht over de baai t/m SF.

Daarna lekker gegegten bij de olifant, dit keer met toetjes (hadden we niet moeten doen, maar was wel lekker). Nog een afzakkertje aan de bar en dan naar bed. Morgen wordt het een hele lange dag tenslotte. Een eind aan weer een moie vakantie, maar naar huis is ook wel weer leuk, naar de kinderen en de honden (hebben we beide erg gemist). Misschien nog een laatste stukje. Wechopwn n ieder geval dat jullie een beetje met ons meegenoten hebben!

Reacties

Edwin Smits A long time ago

Heb zeker genoten van de boeiende verhalen.
Was af en toe bijna samen met jullie op reis.

Edwin
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan