Death Valley

Door Ludo Gijbels op

Op onze heenreis vonden we Death Valley mooi maar nog te heet. We willen het nu verder bekijken.  Als eerste stoppen we bij Dantes View. Om hier te geraken moet ons mobilhomeke flink kreunen om boven te komen. Het uitzicht is natuurlijk geweldig. Op onze weg terug kruist een tarantula onze weg. Brrrr Maar we hebben toch foto's genomen en hem verder laten kruipen.

Zabrinskipoint is niet zo hoog maar ook weer de moeite. Het is niet veel verder dan Dantes View en toch weer heel anders. Heel Death Valley is een plek die precies niet in onze wereld thuis hoort. Heel apart.Ik vind het niet altijd mooi maar wel indrukwekkend en zeker apart. Je moet het zeker eens gezien hebben.

We volgen de artist route. Dit is een eenbaansweg. Je rijdt tussen rotsen door en komt zowat alle kleuren tegen. Alle mineralen komen hier precies samen. Badwather is ver onder zeeniveau. Mijn man beweert onderwaterfoto's te nemen. De foto's zien er mooier uit dan de werkelijkheid in dit geval. Het ziet er een beetje uit als een omgeploegd veld en het is er werkelijk bloedheet en dit in de tweede helft van oktober.

's Avonds op onze camping zit er weer een tarantula. Onze Franse buren laten dat beest over hun arm en rug lopen. Ik vind het geweldige spinnen maar hier bedank ik toch voor.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Wegbrengspecial Apollo. Huur een gloednieuwe camper al vanaf €1 per dag!
Bekijk de special
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden