Taos

Door M.A. Bunnik - 03-05-2015 04:55

Vandaag naar Taos gereden. Het was slechts 70 mijl (= 115 km) dus hadden we volop de tijd om boodschappen te doen bij de Walmarkt. Het was een rustige vierbaansweg, die op een gegeven moment overging in een tweebaansweg. Toen bleek pas dat we een pas overgingen langs de kloof van de Rio Grande-rivier, heel mooi.

 Voordat we naar de camping gingen even rondgekeken in Taos. Het centrum lijkt erg veel op Santa Fe, ook weer veel sieradenwinkels en galerieën.  Voor de zoveelste maal liet onze TomTom ons in de laatste kilometer in de steek, ze zegt dan “bestemming bereikt”, maar je staat in de middle of nowhere. Het grappige was dat bij de vorige camping een ander stel achter ons aanreed en ook de camping niet kon vinden en die nu ook weer aan het zoeken waren, het is dus echt een fout in het navigatiesysteem.

We hebben een mooi plekje op de camping. We gaan nu naar een National Park en staan op een camping waar geen internet is, dus zullen jullie en paar dagen niets van ons horen.

 

Marga en Rinus

Reacties

Tom en Janny 05-05-2015 16:33 {{button-28035}}

Bedankt opnieuw voor jullie sappige verhalen. Op deze manier wordt een vakantieverslag weer erg leuk om te lezen. De woorden zeggen in dit geval zeker net zoveel als de beelden. Dus wat dat oude Chinese spreekwoord betreft........
PS Niet meer zo mopperen op mijn naamgenoot hoor !

Veel plezier, TomTom en Janny
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan