Eindeloze wegen

Door M.A. Bunnik - A long time ago

Gisteren geëindigd met dat we vandaag het natuurmonument Canyon de Chelly gaan bekijken.

Dat betekend een weg bergop van 15 mijl lang langs diepe kloven uitgevoerd in rode natuursteen.

Op het uiteinde de hoofdprijs Spider Rock een vrijstaand stuk rots van 270 mtr. hoog indrukwekkend om te zien. In deze diepe kloven hebben indianen geleefd onvoorstelbaar voor ons.

Op de terugweg deed Ripluvius zijn werk , droge sneeuw met veel wind het duurde gelukkig maar een kwartier en het werd weer droog. Gezien de temperatuur van vijf graden definitief besloten om naar het zuiden te rijden. Eerst maar weer tanken gezien het dunbevolkte gebied.

Er is een gezegde “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” hier is het “een dag niet getankt is een dag niet gereden”. Dwars door het indianengebied gereden met eindeloze wegen en vergezichten met zware bewolking en veel regensluiers, een fraai gezicht. Natuurlijk zelf ook veel regen gehad uiteindelijk verder gereden dan het plan was, vandaag totaal 357 kilometer afgelegd,

maar wat moet je anders met dit weer wat we wel willen ontvluchten.

Morgen naar een meteoor krater hier vlakbij de camping en waar we dan naar toe gaan is nu nog onbekend, dat moeten we nog overleggen, in ieder geval naar het westen.

 

Marga en Rinus

Reacties

Cobi Brouwer A long time ago

Hoi Marga en Rinus,
Dank voor jullie uitgebreide berichten! Jammer dat het weer niet meezit. Gloeiend heet is natuurlijk ook niet leuk, maar ik kan me voorstellen dat een beetje warmer prettig zou zijn. En dan jullie verhalen over rijden met de camper in steil berggebied, brrr. Ik doe het jullie niet na, petje af!
Hopelijk gaan jullie nu het goede weer tegemoet. Heel veel plezier en goede reis gewenst! Groet, Cobi
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!